5 Data Sosial Wawasan Bisa Mbukak Kanggo Bisnis Sampeyan

wawasan media sosial

Kanthi situs media sosial kayata Twitter lan Facebook sing mundhak akeh, perusahaan wiwit nggabungake data sing dikumpulake saka situs sosial kasebut lan pangguna menyang pirang-pirang aspek bisnis wiwit pemasaran nganti masalah Sumber Daya Manusia internal - lan kanthi alesan sing cukup.

The volume gedhene data media sosial ndadekake angel dianalisis. Nanging, macem-macem layanan data muncul kanggo njawab tantangan supaya bisa ngerti kabeh informasi konsumen sing bisa duwe bathi kasebut. Mangkene limang data sosial sing bisa diwenehake kanggo bisnis.

  1. Swasana Pasar wektu nyata - Obrolan media sosial cepet, tanpa mandheg, lan ana ing endi wae. Kaya ngono, bisa dadi pipa langsung opini publik. Informasi sing ditulis iki menehi perusahaan wektu cendhak menyang pikirane basis konsumen lan ngidini emosi positif utawa negatif bisa dinilai ing skala sing wiyar utawa ing topik, perusahaan, utawa produk tartamtu.
  2. Masalah lan Konten sing relevan - Kaya macem-macem tweet, postingan tembok, lan status Facebook nggambarake denyut nadi swasana ing pasar saiki, media sosial iki uga bisa mbukak tren masalah lan konten sing paling relevan sing diproduksi dening perusahaan. Nggunakake layanan data kanggo nglacak tanggapan kampanye pemasaran mbantu perusahaan nyuda apa sing sukses lan apa sing kudu diowahi.
  3. Kapentingan Anggota -Retweet, enggo bareng, lan tombol "Seneng" Facebook kanthi harfiah nggambarake kapentingan pangguna lan sikap babagan spektrum topik sing akeh banget. Menganalisa data iki bisa menehi pitunjuk babagan fitur masalah, perusahaan, layanan, utawa produk sing paling disenengi utawa ora disenengi lan menehi informasi babagan keputusan babagan strategi bisnis lan pemasaran utawa uga pangembangan produk.
  4. Metrik Operasional Internal - Data sosial bisa dicopot saka interaksi ngluwihi platform media gedhe kayata Twitter lan Facebook. Kegiatan online lan keterlibatan komunitas tumrap konteks geografis uga bisa ditambahake ing campuran kasebut kanggo ngerteni pemahaman tartamtu babagan kerja internal karyawan perusahaan. Nelusuri jinis data sosial lan pola prilaku bebarengan karo metrik kayata omset karyawan bisa mbantu ngandhani cara kanggo nambah kinerja karyawan lan untung.
  5. Riset Kompetitif - Perusahaan nggunakake Big Data analisis saka media sosial ora mesthi fokus kanthi cetha ing obrolan sing ana ing perusahaane. Deleng pesaing lan apa sing bakal diandharake para pelanggan bisa uga menehi penerangan kanggo manajemen merek lan posisi ing pasar.

Nganalisis data saka media sosial angel amarga data sing ditambang ora nomer lan angka sing gampang. Ing kene, layanan data kudu nggawe ekspresi kualitatif babagan pendapat lan kegiyatan, mbutuhake proses anyar kanggo dianalisis. Sanajan iki bisa dadi tugas sing angel banget, data sosial bisa menehi wawasan lan menehi informasi babagan keputusan sing menehi perusahaan maju ing pasar.

Kredit gambar: Insight.com

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Aku seneng ide yen obrolan sosial nggambarake swasana ing pasar. Aku bakal nganggep iki uga bisa ngluwihi industri utawa uga level merek.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.