5 Faux Pas Media Sosial Anyar

Media sosial faux pas

Minangka senior perguruan tinggi sing mlebu, aku nate ngelingi akhir minggu orientasi perguruan tinggi kanthi rasa isin, lan aku yakin aku ora dhewekan. Sampeyan bisa uga dadi teori ilmiah sing wis kabukten, yen ewonan umur 18 taun ditindakake kanthi kahanan sosial sing ora apik, naluri manungsa nuli mlebu lan kabeh wong dadi semangat banget babagan kabeh perkara. Sajrone orientasi mahasiswa anyar, sampeyan bisa uga dadi kanca paling apik karo kabeh wong sing sampeyan kenal, lan wong sing sampeyan kenal nalika dina kapisan? Apa dheweke pancen "Siji"? Tulung critakake aku ora kesrumah ing kene. Sayange, semangat sing lara biasane nyebar ing akun media sosial mahasiswa anyar uga. Sadurunge ngrembug babagan kesalahan media sosial gedhe sing ditindakake saben mahasiswa anyar, monggo dingerteni saka pengalaman pribadi babagan sawetara perkara kasebut. Iki sing bisa sampeyan lakoni supaya ora dadi wong sing paling ngganggu ing Internet sajrone seminggu:

  1. Nyuda guyon ing njero. Nalika #Ginasredshoe bisa uga nglambangake prekara lucu sing kedadeyan karo sampeyan lan kanca-kanca sing orientasi mahasiswa anyar, aku ora ngerti apa tegese. Ora apa-apa yen menehi referensi guyonan liwat media sosial, lan luwih becik njaluk ngapura karo wong liya sing sengit karo sampeyan. Nanging, yen sampeyan ngobrol Twitter ngemot luwih saka 15 Tweet lunapic 134546805328690 14kanca nggunakake hashtag "Ginasredshoe" - mahasiswa anyar sampeyan wis mesthi ditampilake.
  2. Aja nggawe album nganggo 16,047 gambar webcam. Oh, sampeyan tuku laptop anyar nganggo webcam? Aja ngelingake aku kanthi menehi feed news kanthi album sing diarani "Webcamku njupuk gambar." Sanajan seneng banget nerbitake sawetara gambar webcam sing apik karo kanca-kanca, aku ora prelu ndeleng bab sing padha kanthi gaya sepia lan pop-art. Kajaba wong liya ing album sampeyan, ora ana sing peduli manawa sampeyan bisa nggawe bola mata kanthi fitur siji kasebut.
  3. Aja nyinkronake kabeh akun media sosial sampeyan bebarengan. Yen timeline Facebook kalebu gambar sing sampeyan Instagrammed lan Tweet sing nyambung menyang foto Instagrammed, sampeyan salah. Nyinkronake kabeh akun media sosial sampeyan bakal ngganggu wong sing ngetutake sampeyan ing macem-macem media. Yen sampeyan rumangsa kudu nuduhake apa wae ing outlet media sosial liyane, coba wenehake menyang salah sawijining situs liyane.
  4. Aja mlumpat ing trek media sosial yen sampeyan ora ngerti topik kasebut. Apa calon presiden utawa selebriti ngomong ing universitas sadurunge taun pertama? Yen sampeyan ora ana ing kono, aja nyoba ndalang kaya ngono. Aja nganti ngobrol media sosial sing ora cocog karo sampeyan. Iki pancen bener banget babagan tragedi sing bisa kedadeyan ing kampus sadurunge. Menehi komentar babagan iki bakal menehi sampeyan risiko serius nesu kanggo siswa sing ana ing kampus kanggo acara kasebut.
  5. Mangga, mangga, gambar-gambar pesta kasebut ora ana ing garis wektu sampeyan. Gambar kasebut ora kudu nyakup alkohol - foto sampeyan sing ana klebu tandha tentrem, pasuryan bebek utawa lathi ilat sampeyan mesthi bakal dadi lunapic 134546805328690 6isin lan ora profesional ing telung taun. Gambar kasebut minangka alesan kenapa masarakat ora gelem nggunakake timeline Facebook. Kajaba iku, foto kaya iki mesthine bakal menehi komentar saka salah sawijining wong tuwa sing duwe Facebook - lan bisa uga ujar "Iki dina!" utawa "Ayo dirembug babagan iki nalika sampeyan mulih nalika istirahat."

Ayo - aku ngerti sampeyan pengin ngeling-eling babagan kuliah saiki. Wiwit tanggal 20 Agustus nganti 21 September, kita bakal nyalurake mahasiswa ing kampus ing keneFormstack . Kita bakal ngirim tips formulir (lan urip) sing duwe tema ing kuliah. Oh, lan kita uga menehi Plan Starter kanggo siswa kanthi gratis. Mriksa metuFormstack Bali Sekolah kaca kampanye kanggo informasi luwih lengkap.

 

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    sampeyan ora duwe gambar ing facebook babagan basa sampeyan sing metu, nggawe tandha perdamaian, utawa kepincut tenan? swarane kaya alun-alun. yen majikan mbesuk bakal ndeleng sampeyan amarga sampeyan nggunakake lidah ing foto ing facebook pribadi, aku ora mikir sampeyan pengin ngupayakake ...

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.