5 Unsur Konten Viral

Isi virus

Wong sing apik ing Jelajah Media Sosial wis ngirim infographic, 5 Elemen Kunci Konten Viral, saka Konsultasi Interseksi.

Secara pribadi, aku ora seneng karo tembung virus kanggo infographic iki… Aku seneng karo tembung kasebut bisa dituduhake. Kaping pirang-pirang sampeyan bisa ngluwihi pangarepan kanggo saben elemen utama ing infographic iki - nanging ora ateges bakal virus.

Leo Widrich liwat Blog Buffer nulis a kiriman apik babagan apa sing nggawe konten nyebar. Ing kono, dheweke nganalisa sawetara elemen sing mbantu siji postingan blog tartamtu entuk luwih saka setengah yuta suka. Dheweke uga referensi an makalah riset sing menarik babagan apa sing nggawe konten online dadi virus.

5-elemen-kunci-saka-virus-konten-v2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.