Pemasaran Langsung Wis Ganti - Ora Aturan 40/40/20 maneh

Aku lagi ngatur rak bukune esuk lan nggoleki buku Pemasaran Langsung sing wis dakkirim, Direct Mail dening Nomer. Iki diterbitake dening Kantor Pos Amerika Serikat lan minangka pandhuan sing cukup apik. Nalika ngirim email langsung, aku menyang Postmaster lokal lan njupuk kothak. Nalika ketemu karo klien sing durung nate nindakake Direct Mail, dadi sumber sing apik supaya bisa ngerti kaluwihan pemasaran langsung kanthi cepet.

Nyemak buku saiki, aku ngerti sepira owah-owahane sajrone dasawarsa pungkasan - sanajan ing sawetara taun kepungkur.

Teori pemasaran langsung lawas yaiku Aturan 40/40/20:

Aturan Pemasaran Langsung 40-40-20
  • 40% asile amarga dhaptar sing sampeyan kirim. Iki bisa dadi dhaptar sing sampeyan tuku kanggo prospek utawa bisa kalebu dhaptar pelanggan sing ana.
  • 40% asile amarga tawaran sampeyan. Aku wis mesthi ngandhani klien manawa wektu sing ana ing kampanye surat langsung kanggo narik prospek padha karo sawetara langkah ing antarane kothak layang lan tong sampah.
  • 20% asile amarga kreatifitas sampeyan. Pungkasan minggu iki, aku nampa surat langsung saka tukang omah anyar. Ing kono ana kunci kanggo nyoba ing omah model. Yen kunci cocog, sampeyan bakal menang ing omah. Iki minangka tawaran sing nyenengake sing bisa nggawe aku drive menyang komunitas sing paling cedhak - kreatif banget.

Direct Mail lan Telemarketing nggunakake aturan iki kanggo sawetara dekade pungkasan. Registri Aja Telpon lan tumindak CAN-SPAM wis mbuktekake manawa konsumen wis bosen mlebu lan ora bakal sabar karo njaluk idin tanpa idin. Nyatane, aku yakin manawa kurang ijin bakal nyebabake pengaruh negatif ing kampanye lan pantes nambah pentinge Dhaptar.

Word of Mouth Marketing saiki dadi bagean penting saka pemasaran saben perusahaan - nanging dudu duweke departemen pemasaran, duweke pelanggan. Yen sampeyan ora bisa janji janjine, wong bakal luwih becik ngrungokake babagan janji tinimbang wektu kanggo nindakake kampanye. Pemasaran kanthi tutur bakal nyebabake saben kampanye pemasaran kanthi eksponensial. Yen sampeyan ora bisa ngirim, mula aja janji.

Ora gampang ilat saka ilat, nanging aku yakin aturan anyar yaiku Aturan 5-2-2-1

Aturan Pemasaran Langsung Anyar saka Jempol
  • 50% asile amarga dhaptar sing sampeyan kirim lan sing paling penting kanggo dhaptar kasebut yaiku ijin sing kudu diajak ngobrol lan uga target target.
  • 20% saka asil amarga pesen. Target pesen menyang pamirsa iku kudu. Pesen sing bener kanggo pamirsa sing tepat ing wektu sing tepat yaiku cara mung kanggo njamin sampeyan bisa njaga idin lan entuk asil sing dibutuhake kanggo upaya pemasaran.
  • 20% saka asil amarga Landing. Kanggo pemasaran email, iki minangka kaca landas lan layanan lan eksekusi produk utawa layanan sabanjure. Yen sampeyan ora bisa ngganjar janji sing wis dipasarake, mula tembung sampeyan bakal luwih cepet pesen sampeyan ora bisa nyoba kanggo nambani. Sampeyan kudu "nampa" klien kanthi apik supaya sukses ing mbesuk.
  • 10% isih kreatifitas kampanye pemasaran sampeyan. Sampeyan bisa mikir manawa aku ujar manawa kreativitas ora pati penting tinimbang jaman mbiyen - pancen ora bener - ijin, pesen, lan pendaratan luwih penting tinimbang mbiyen.

Aturan pemasaran langsung 40/40/20 sing lawas ora nate ijin, pemasaran tembung, utawa eksekusi produk lan layanan sampeyan. Aku mikir ing 5-2-2-1 Aturan ora!

6 Komentar

  1. 1

    Aku kudu ujar manawa link pariwara sampeyan minangka baris pertama saben postingan blog nggawe angel banget kanggo mutusake apa sing arep dakwaca ing FeedDemon. Awit aku ora njaluk paragraf pisanan maneh, Aku mung njaluk iklan, Aku kerep mung menehi tandha kabeh feed diwaca tanpa arep menyang.

    Nalika aku ngerti kabutuhan kanggo nggedhekake eksposur, aku bakal menehi saran supaya bisa nyelehake iklan teks menyang awak postingan tinimbang minangka baris pisanan bakal ngidini konten sampeyan dadi luwih nyenengake lan ngidini wong kaya aku kanthi cerdas mutusake yen ndeleng sampeyan. posting iku apik utawa ora.

    Thanks!

    • 2

      Tim, umpan balik sing apik. Aku ngeweruhi sing aku sawise aku wis dikirim lan kelalen babagan… bengi iki aku dipindhah menyang ngisor feed. Matur nuwun kanggo njupuk wektu kanggo menehi kula ngerti. Aku pancene appreciate!

      Doug

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.