Sugeng 4 Juli! Bisa Mbayar Dadi Patriotik ing Media Sosial

american flag

Ing Amerika Serikat, saiki kita ngrayakake Dina Kamardikan… utawa diarani 4 Juli. Patriotisme minangka salah sawijining perkara sing bisa narik kawigaten lan nggawe ekuitas merek. Media sosial, mesthine minangka saluran sing cocog kanggo narik kawigaten para pamirsa kanthi pribadi. Kekarone dadi loro lan sampeyan duwe kesempatan sing apik kanggo nuduhake patriotisme lan entuk saham gedhe yen sampeyan nggawe emosi karo konten sampeyan.

Muga-muga aku bisa nemokake infographic iki saka Bahan sewulan kepungkur supaya sampeyan siyap nyiapake, nanging sampeyan bisa menehi tetenger kaca iki kanggo nyiapake wulan Juni ngarep! Unmetric nyedhiyakake 5 langkah kanggo nggawe konten liburan sing sukses sing dirancang kanggo pamirsa sosial:

  1. Faktor sumber daya sampeyan lan nggawe rencana
  2. Entuk inspirasi data kanthi mriksa konten sing tampil apik ing taun sadurunge.
  3. Draf lan Gawe konten sing dioptimalake kanggo saben saluran lan medium.
  4. Sebar konten sing dioptimalake ing saben saluran.
  5. Evaluasi kanggo Ngapikake lan gawe kampanye sing luwih apik taun ngarep!

Gagasan Konten lan Pemasaran Sosial Juli kaping 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.