40Nugget: Melu lan Ngonversi tanpa Pengunjung sing Ngganggu

40Nuggets

Ana ton alat ing pasar kanggo mbantu sampeyan nambah konversi - kalebu formulir signup popup, formulir maksud metu, kaca landas target, obrolan online, lan formulir registrasi. Yen sampeyan nggabungake masing-masing, ana kemungkinan sampeyan ngebaki pengunjung tinimbang mung mbantu dheweke njupuk langkah sabanjure ing jalur konversi.

40Nuggets ngidini sampeyan koordinasi strategi kasebut ing siji, penargetan lan platform konversi sing canggih. Platform kasebut ngidini sampeyan nggawe nugget (target bisnis), target segmen tartamtu (pengunjung anyar, pengunjung bali, pengunjung sosial, pengunjung sing bouncing, lan liya-liyane), target kaca tartamtu, atur urutan tindak lanjut, uji coba lan evaluasi maneh penawaran sampeyan.

Fitur kalebu template sing bisa disesuaikan, desain responsif, template khusus (kanthi kontrol JavaScript, HTML lan CSS lengkap), pengujian A / B, optimalisasi A / B otomatis, penjadwalan kampanye, proses keterlibatan multi-langkah, kampanye tindak lanjut, pemasaran ulang, pamisahan, lokasi- penargetan adhedhasar, nargetake sumber, pemicu, pemicu tujuan metu lan acara khusus.

Kasedhiya integrasi karo Google Analytics, SalesForce, Mailchimp, Kontak Konstan, Webhooks, lan integrasi khusus. Yen sampeyan bisnis cilik kanthi 5,000 pengunjung utawa kurang sewulan, sampeyan bisa miwiti kanthi gratis karo sawetara watesan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.