40 Piranti, 40 Geser, 40 Menit

40 alat

Awal wulan iki, aku duwe wektu sing apik kanggo nindakake presentasi ing Blog Indiana 2011. Iki minangka acara sing nyenengake amarga iku sing paling gedhe ing wilayah kasebut lan aku seneng nyoba bahan anyar. Presentasi iki mung fokus ing apa sing ilang para pemasar kanthi nggunakake paket Analytics kanggo nambah upaya pemasaran online.

Kinerja mesin telusuran, kinerja media sosial, identifikasi petunjuk lan pangerten tumindak pangguna ing kaca utawa liwat situs kasebut ilang saka Analytics. Platform kaya Google Analytics, mratelakake panemume, kudu dadi minoritas alat pemasar nalika nganalisis lan nglakokake strategi pemasaran terintegrasi. Mangkene presentasi bebarengan karo macem-macem alat lan perspektif sing diwenehake.

Tanpa sopan banget ... mula aku dadi penggemar Tren web. Nalika aku ketemu sawetara taun kepungkur, dheweke ngerti apa sing kedadeyan ing industri kasebut. Kejaba dandan gedhe banget kanggo saiki Analytics platform, padha ngembang kanthi agresif dadi kinerja off-site. Webtrends Social, Webtrends Apps, Webtrends Mobile, Webtrends Ads… Segmentation, Optimization, Real-time analytics… tim kasebut nyedhiyakake macem-macem alat lan nggabungake kanthi rapi supaya luwih gampang para Pemasar ngembangake strategi sing nindakake.

Komentar siji

  1. 1

    Iki minangka tumpukan geser sing apik lan minangka presentasi sing apik ing Blog Indiana. Kayane kita cedhak banget babagan cara mikir babagan analytics lan pangukuran.

    Oh lan nuwun sewu bundle bit.ly ora bisa ditindakake. Aku mbokmenawa ora bakal manggon saran sing mudhun.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.