4 Cara Aplikasi Data Gedhe Nggawe Asil

aplikasi data amba infographic

Miturut infographic iki saka SingleGrain, perusahaan saiki nglumpukake luwih saka 75,000 poin data ing saben wong. Iku akeh data ... nanging apa digunakake?

Data gedhe minangka istilah anyar digunakake kanggo njlentrehake tuwuh lan kasedhiyan kumpulan data gedhe sing, yen dianalisis kanthi bener, bisa mbantu njupuk keputusan bisnis sing luwih apik, kayata nambah hubungan pelanggan, ngembangake produk anyar, lan ningkatake pertumbuhan bisnis kanthi sakabehe.

SingleGrain nyedhiyakake 4 Cara kasebut Analytics mbantu ngerteni data gedhe:

  1. Deskriptif - nerangake utawa njlentrehake apa sing kedadeyan.
  2. diagnosis - nerangake utawa njlentrehake kenapa kedadeyan kasebut kedadeyan.
  3. Ramalan - nerangake utawa njlentrehake asil sing bisa ditindakake.
  4. Preskriptif - nerangake utawa njlentrehake carane nggawe kedadeyan.

Infographic mbukak liwat kabeh elemen babagan cara para pemasar lan perusahaan nggunakake data amba kanggo nambah pengalaman pelanggan, ngoptimalake asil bisnis, lan pasar pelanggan anyar.

aplikasi-data amba

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.