9 Pembuat lan Platform Infographic Online

infographics

The industri infografis mbledhos lan saiki kita lagi ngerteni sawetara alat anyar kanggo mbantu. Saiki, agensi infografis dikenani biaya antara $ 2k nganti $ 5k kanggo riset, ngrancang lan promosi infographic sing hebat.

Piranti kasebut bakal nggawe pangembangan infografis luwih murah, luwih gampang ngrancang lan nerbitake, lan sawetara kalebu modul pelaporan kanggo ndeleng manawa infografis disebar lan dipromosekake. Sawetara wong rada enom, mula sampeyan bisa uga kudu ngupayakake sawetara barang, nanging kabeh padha nyengsemake.

Gunakake kanthi Ati-ati

Sampeyan bisa uga lungguh ing tumpukan statistik sing apik tenan lan nyoba nyoba mbanting grafik ing infographic. Ora kaya sing diarani infographic, iku tujuane kanggo Excel. Infographic kudu duwe tema utama kanthi target tartamtu babagan apa sing pengin sampeyan utarakake utawa jelasake menyang pamirsa. Infographic mbukak pangguna liwat crita supaya gampang njaga lan ngerti informasi kasebut. Infographic sampeyan kudu diakhiri karo sawetara tumindak ajakan kanggo naleni kabeh.

Easel.ly - nggawe lan nuduhake ide visual kanthi online

IBM Many Eyes - Entuk wawasan babagan data sampeyan. Nuduhake wawasan karo sapa wae sing sampeyan karepake. Ganti ide karo komunitas ewonan. Nggawa sampeyan dening salah sawijining perusahaan sing paling dihormati ing jagad iki. Lan… gratis 100%.

akeh-mripat

Tabel - Nggambarake lan Nuduhake Data Sampeyan Menit. Gratis.

Infogram

Infogram - Kita kerja bareng desainer sing apik banget kanggo nggawa komponen lan tema paling apik kanggo infografis sampeyan. Pilih wae sing pengin dibangun dhewe.

Pikiran Grafik - Gawe poster, artikel & presentasi sing pengaruh visual. Perpustakaane kalebu luwih saka 3,000 ilustrasi ilmiah lan tata letak infographic sing siap digunakake.

Piktochart - Piktochart minangka salah sawijining aplikasi web online pertama sing otonom nggawe infografis. Visi kasebut ngidini para non-desainer / programer nggawe infografis interaktif kanggo ningkatake sebab / merek lan ndhidhik kanthi nyenengake lan nyenengake.

Venngage - Venngage mbantu sampeyan nggawe lan nerbitake infografis khusus, melu pamirso, lan nglacak asil sampeyan. Venngage minangka platform penerbitan infografis sing paling kuat kanggo para pemasar lan penerbit.

Venngage

Visme minangka alat gratis sing digunakake kanggo nggawe presentasi, infografis, spanduk web lan animasi singkat. Pangguna Visme bisa diwiwiti saka preset template profesional utawa miwiti saka kanvas kosong lan nggawe konten, kanthi pribadi miturut kabutuhane.

Sampeyan uga bisa nggawe Infographics saka piranti iOS saiki nganggo Edo Infographic.

IOS Infographics

Pengungkapan: Kita afiliasi saka sawetara program kasebut lan nggunakake link ing artikel iki.

4 Komentar

  1. 1
    • 2

      Setuju @valerie_keys:disqus ! Lan nyewa tim desain sing pinter babagan infografis bisa uga ora bisa digayuh akeh anggaran pemasaran. Iki minangka cara sing apik kanggo ngembangake dhewe lan nyuda biaya!

  2. 3

    Aku wis maca sawetara barang sing apik banget ing kene.
    Mesthi worth tetenger kanggo revisiting. Aku kaget carane akeh nyoba sampeyan
    sijine kanggo nggawe iki jinis situs informatif apik.

  3. 4

    Great nulis Douglas lan matur nuwun kanggo nyathet Visme. Cukup kanggo nambah, Visme ngluwihi infographics; iku cantik akeh ngijini sampeyan kanggo nggawe
    sembarang jinis isi visual kalebu animasi lan presentations.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.