4 Detik utawa Payudara

Depositphotos 31773979 s

Kenang dina-dina turu karo modem sampeyan sing lagi ndherek ndownload supaya sampeyan bisa ndeleng ing wayah esuk? Aku kira dina-dina kasebut isih adoh saka kita. John Chow ngirim cathetan ing panliten iki sing diwenehake dening Jupiter sing ujar manawa umume pembeli online bakal dijamin yen kaca sampeyan ora mbukak sajrone 4 detik utawa kurang.

Adhedhasar umpan balik saka 1,058 pembeli online sing disurvei sajrone paruh pertama taun 2006, JupiterResearch nawakake analisis ing ngisor iki:

  • Konsekuensi kanggo pengecer online sing ora duwe performa ing situs kalebu apik budi, persepsi merek negatif, lan, sing paling penting, kerugian signifikan ing penjualan umum.
  • Kesetiaan toko online gumantung saka pemuatan kaca kanthi cepet, utamane kanggo para pembeli sing duwe belanja dhuwur lan sing duwe jabatan sing luwih gedhe.
  • JupiterResearch nyaranake supaya pengecer ngupayakake supaya rendering kaca ora luwih saka patang detik.

Temuan tambahan ing laporan kasebut nuduhake manawa luwih saka sepertiga pembeli sing duwe pengalaman ora apik ninggali situs kasebut, dene 75 persen kemungkinan ora bisa toko maneh ing situs kasebut. Asil kasebut nuduhake manawa situs web sing ora apik bisa ngrusak reputasi perusahaan; miturut survey, saklawasé 30 persen pelanggan sing ora marem bakal duwe pemahaman negatif marang perusahaan kasebut utawa ngandhani kanca lan kulawarga babagan pengalaman kasebut.

Iki bisa dadi 'aturan jempol' sing apik kanggo aplikasi apa wae. 4 detik bisa uga minangka ambang wates - kajaba karo data massa lan integrasi data gedhe, kaca 4 detik bisa uga pengin dadi wektu mbukak maksimal kanggo sawijining kaca sadurunge sampeyan mutusake ngoptimalake utawa ngethok fungsionalitas.

Yen sampeyan minangka klien, iki uga bisa dadi ekspektasi sing pengin disetel karo vendor sampeyan. Aku ora yakin apa aturan kasebut bisa ditrapake ing vertikal, nanging aku cukup yakin manawa ora sabar iku ora sabar, bisa uga toko online utawa aplikasi online.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.