4 Cara Paling Anyar kanggo Strategi Pemasaran Seluler sing Cerdas

strategi pemasaran seluler

Mobile, seluler, seluler… apa sampeyan wis bosen? Aku mikir saiki nggarap strategi seluler karo setengah klien saiki - wiwit ngoptimalake template email seluler, nganti nggabungake tema responsif, nganti nggawe aplikasi seluler. Ing kasunyatan, aku yakin manawa bisnis kanthi jujur ​​ndeleng situs web mundur amarga akeh interaksi karo merek saiki diwiwiti karo piranti seluler - kanthi email, sosial, utawa liwat situs web. Pemasar sing cerdas pancen nguntungake nyedhiyakake aplikasi seluler.

Pemasaran seluler minangka wilayah anyar kanggo akeh bisnis. Rong pertiga bisnis nggunakake sawetara pemasaran seluler, lan umume wis kurang saka setaun. Sanajan wis anyar, meh setengah bisnis ujar manawa dheweke bakal nambah anggaran pemasaran seluler ing taun 2014, lan 48% rencana tetep padha. Lan kayane umume melu pemasaran seluler kanthi iman sithik - rong pertiga ujar manawa ora bisa ngukur ROI babagan pemasaran seluler utawa ora ngerti kepiye. Yen sampeyan kepengin weruh apa sing dikarepake bisnis ing pemasaran seluler ing 2014, Aweber mitra karo 60 Marketer Kapindho kanggo survey 161 bisnis babagan upaya pemasaran seluler lan rencana taun 2014.

Siji-sijine saranku babagan infographic iki yaiku dheweke takon situs seluler utawa aplikasi seluler. Aku ora percaya yen pitakonan sing bener. Sampeyan kudu duwe situs seluler. Nduwe aplikasi seluler bisa nggawe keterlibatan sing luwih jero utawa nyedhiyakake alat sing migunani kanggo komunitas sampeyan. Contone, kita duwe klien sing adol pelumas sing nggawe aplikasi kalkulator seluler kanggo mbantu para pelanggan. Aplikasi seluler dudu brosur, nanging alat kasebut.

pemasaran-bisnis-seluler

One comment

  1. 1

    Sadurunge maca artikel iki, aku ora nate fokus ing pemasaran seluler. Sawise maca artikel iki, aku ngerti babagan pemasaran seluler. Matur nuwun kanggo nuduhake artikel informatif banget. Terus Kirim

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.