4 Elemen Sampeyan Kudu Ana ing Saben Konten

imbangan

Salah sawijining magang sing lagi neliti lan nulis riset awal kanggo kita yaiku takon apa aku duwe ide babagan cara nggedhekake riset kasebut kanggo mesthekake konten kasebut wis lengkap lan apik. Suwene wulan kepungkur, kita wis nindakake riset Amy Woodall prilaku pengunjung sing mbantu ngatasi masalah iki.

Amy minangka pelatih penjualan sing berpengalaman lan pamicara umum. Dheweke kerja bareng karo tim sales kanggo mbantu ngerti indikator maksud lan motivasi sing bisa diidentifikasi lan digunakake para profesional sales kanggo maju menyang keputusan tuku. Salah sawijining kesalahan sing asring ditindakake liwat konten kita yaiku nggambarake panganggit konten tinimbang ngomong karo sing tuku.

Penonton sampeyan motivasi dening 4 elemen

  1. efficiency - Kepiye cara iki bakal nggawe tugas utawa uripku luwih gampang?
  2. Emosi - Kepiye cara iki nggawe tugas utawa uripku luwih bahagia?
  3. dateng - Sapa sing menehi saran babagan iki, nggunakake iki, lan kenapa penting utawa pengaruh kasebut?
  4. facts - Apa riset utawa asil saka sumber sing terkenal sing ngesahake?

Iki ora didhaptarake miturut pentinge, uga para pamiarsa ora kalebu siji utawa sijine unsur. Kabeh elemen kritis kanggo konten sing imbang. Sampeyan bisa nulis kanthi fokus utama ing siji utawa loro, nanging kabeh iku penting. Preduli saka industri utawa judhul proyek sampeyan, pengunjung beda-beda dipengaruhi adhedhasar kapribadene.

miturut EMarketer, taktik pemasaran konten B2B sing paling efektif yaiku acara langsung (dikutip 69% pemasar), webinar / webcasts (64%), video (60%), lan blog (60%). Nalika nggoleki statistik kasebut, sing kudu sampeyan deleng yaiku strategi sing paling efektif yaiku kabeh elemen 4 bisa digunakake kanthi lengkap.

Contone, ing rapat pribadi, sampeyan bisa ngidentifikasi masalah sing dadi fokus lan pamirsa kanggo diwenehake. Bisa uga ana merek liyane sing dilayani. Kanggo agensi, minangka conto, sawetara prospek ngerti manawa kita wis nggarap merek utama kayata GoDaddy utawa Angie's List lan mbantu kita nyelehake keterlibatan kasebut kanthi luwih jero. Kanggo prospek liyane, dheweke pengin studi kasus lan kasunyatan kanggo ndhukung keputusan tuku. Yen kita ngadeg ing kana, kita bisa ngasilake konten sing pas ing ngarepe.

Ora kaget yen iki pasar sing saya akeh. Perusahaan kaya klien kita FatStax nyedhiyakake aplikasi seluler sing didhukung data sing mbukak ponsel cerdas utawa tablet sing nyedhiyakake kabeh konten pemasaran, jaminan penjualan, utawa data kompleks sing pengin dituduhake (offline) kanggo nyedhiyakake prospek sampeyan ing wektu sing dibutuhake iku Ora kalebu kegiatan sing bisa direkam liwat integrasi pihak katelu.

Ing konten statis, kayata presentasi, artikel, infografis, kertas putih utawa uga studi kasus, sampeyan ora duwe kemewahan kanggo komunikasi lan ngenali motivasi sing bisa ngonversi para pamaca. Lan para pamaca ora motivasi dening siji elemen - dheweke mbutuhake keseimbangan informasi ing 4 elemen kasebut kanggo mbantu motivasi supaya bisa melu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.