4 Dina Ilang saka Internet

Wiwit Rebo sore, iki pancen pertama kaline aku bisa lungguh lan nyawang layarku. Kamis demamku diwiwiti lan 48 jam sabanjure yaiku lomba aksi sing nyoba nyoba njaga luwih akeh cairan sing diusir banget saka awak.

Rasane kaya sewulan kepungkur:

  • Puluhan ewu tweet.
  • 3,967 feed sing durung diwaca ing pamaca feed.
  • 242 email ing kothak mlebu pribadi.
  • 73 email ing kothak mlebu kerja.
  • 22 undhangan, 8 panjaluk kanca lan 28 item kothak mlebu ing Facebook.
  • 5 surat swara ing ponselku.
  • 2 surat swara ing telpon kerja.
  • 1 ora kejawab jam seneng karo Presiden perusahaan sing dakgawe pirang-pirang taun kepungkur.

Akeh wong sing kepengin weruh kepiye wong bisa nindakake kabeh iki lan nggawe karir saka media sosial. Kelangan momentum lan konsistensi 4 dina bakal nyebabake jumlah pengunjung, jumlah pelanggan sing dakkanggo, lan uga nomer Twitter sing ngetutake aku - butuh wektu pirang-pirang minggu kanggo mbentuk maneh angka kasebut.

Luwih angel banget supaya tetep bisa iki ora dianggep kaya wong-wong ... bisa uga luwih saka sing dakkarepake! Aku malah duwe telpon nesu saka wong-wong sing ujar yen dheweke ora bisa ngatasi aku sembarang medium Ya, muga-muga jedhingku duwe telekonferensi.

Apa dheweke ora bakal kaget.

6 Komentar

  1. 1

    Bungah sampeyan bali menyang negara sing urip. Lan "Ora matur nuwun!" kanggo ide tele-konferensi kasebut. Iki salah siji feed sing kudu peteng ing salawas-lawase!

  2. 2

    Cukup seneng yen sampeyan teka ing sisih liyane jedhing - supaya bisa ngomong.

    Aku mbayangake momentum sing angel sing sampeyan wis suwe saya suwe bakal nggawe slingshot cepet bali menyang pelana sing wis tuwa.

    Seneng banget krungu sampeyan lagi ndandani yen ora didandani. 🙂

  3. 3

    Cacahake berkah sing bisa dibatalake saka pirang-pirang tali elektronik. Sugeng kondur ing papan tandha sumunar, telpon seluler, suara tweet tanpa henti, lan tenggat wektu. Sugeng Rawuh.

  4. 4
  5. 5
  6. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.