Mangan Dogfood Sampeyan dhewe

Sampeyan bakal nemokake istilah iki digunakake cukup ing Internet. Nalika aku ngomong babagan blogging perusahaan, Aku nggunakake istilah kasebut amarga perusahaan kasebut mandhiri langsung saka… blogging perusahaan.

Ngandika, iki minangka foto inspirasi sing ditemokake liwat StumbleUpon ing Blog Scott Rope. Dhiskusi babagan mangan panganan segawon dhewe!

dhuwit_kaca

Apa jenis pariwara sing bisa sampeyan entuk kanthi nggabungake produk sampeyan? Pengin ndeleng conto liyane babagan iki!

10 Komentar

  1. 1

    Demo sing hebat.

    Pemasaran B2B mbutuhake demonstrasi sing luwih apik lan bisa dielingi kaya iki.

    Minangka bocah copywriting, aku nggawe buku spesifikasi: ana wong ing pakunjaran kanthi lawang sel ditutup kanthi kunci sepeda Kryptonite. Judhul kasebut mung 'Maling Sepeda'.

  2. 2

    Doug, sanajan iki nggawe foto sing apik, sing sejatine, miturut pendapatku, nggawe pemasaran sing ala iki.

    Sejatine, mung $ 500 itungan nyata sing ditumpukake ing ndhuwur dhuwit palsu, lan masarakat mung bisa nggunakake sikil kanggo nyoba ngilangi. Satpam ana ing kene kanggo nggawe manawa ora ana sing nglanggar paugeran lan masarakat ora bisa ngirit dhuwit yen nglanggar. -GizModo

    Aku mikir promosi iki paling ora ngapusi, amarga mung sawetara atus dolar lan keamanan saiki nuduhake manawa klaim babagan produk kasebut ngluwihi kemampuan nyata. Aja sampeyan rasane rada kempes sawise ngerti kasunyatane?

    Iki uga dudu conto "mangan dogfood dhewe." Iku istilah industri perangkat lunak kanggo nyoba ing aplikasi sing digawe kanthi nggunakake aplikasi kasebut kanggo mbukak bisnis sampeyan dhewe. Iku is apa wae sing sampeyan lakoni ing Compendium, nanging masang tumpukan dhuwit sing meh kabeh palsu lan penjaga keamanan sawetara jam ing demonstrasi umum, ora mbukak bisnis sampeyan ing produk sampeyan. Supaya 3M pancen "mangan panganan asile dhewe-dhewe," dheweke kudu nggunakake kaca keamanan kanggo nglindhungi aset perusahaan kanthi signifikan.

    Wong pantes dianggep jujur ​​lan ngajeni, lan kanthi bangga nggunakake produk sing digawe minangka cara sing paling apik kanggo nuduhake manawa sampeyan yakin karo gaweyan sampeyan dhewe. Nggabungake foto-op sing dikontrol kanggo ngasilake buzz palsu katon kurang jujur ​​lan hormat. Iki minangka stunt, dudu demonstrasi kapercayan sing tetep ing produk sampeyan dhewe. Aku mikir manawa 3M kudu menehi reaksi marang carane wong nginterpretasi foto iki lan njaluk ngapura

    • 3

      Hai Robby!

      Wow - sampeyan pengamat harfiah! (nglengkapi, ora ngina).

      Re: Mangan panganan segawon dhewe - manawa sistem kasebut piranti lunak utawa iklan, ora masalah apa-apa. Iki mratelakake panemume lan aku tetep.

      Re: Iklan - penghargaan kanggo kreativitas sing ana ing pariwara kasebut. Apa stunt utawa ora, ora masalah; nggawe wong mikir babagan produk utawa layanan kasebut.

      Sampeyan nganggep maksud kasebut harfiah - manawa ana pirang-pirang yuta dolar ing njaba papan sing dilindhungi 3M nganggo gelas dhewe. Pendapatku beda - mung pengin crita. Pas ndeleng gambar kui, aku ngerti critane.

      Miturut pendapat saya, aku yakin iki iklan sing kuat.

      • 4

        Dadi sampeyan ujar manawa ngerteni kasunyatane sawise ndeleng foto ora ana pengaruhe babagan pemahaman pariwara kasebut? Aku ngramal meh kabeh wong sing ndeleng foto iki banjur sinau yen ana aksi sore, ana satpam, sampeyan mung bisa nyepak gelas, lan meh kabeh dhuwit palsu - bakal krasa kempes. Iki minangka ciri khas saka ala pariwara: yen sampeyan ngerteni manawa apa sing sampeyan kira sejatine ora bener.

        Minangka ide paling apik kanggo 3M kanggo nduduhake kekuatan gelas kasebut ing ngarep umum. Nanging kenapa ora nyiyapake kubus sing dilindhungi kanthi tumpukan bata ing gelas lembar? Utawa nggawe lantai kaca? Iki menehi crita apik sing sejatine bener!

        • 5

          Aku sejatine ora. Saben pariwara sing saiki katon akeh banget kanggo 'nyritakake', apa iklan komersial utawa iklan Google Adwords. Sepisan maneh, aku ora ngira maksud 3M ngapusi, mung kanggo nggawe pariwara kreatif.

          Ing kasus iki, aku ngira dheweke nindakake tugas sing apik. Ana tumpukan watu ing kaca ora bakal menehi pengaruh (miturut pendapat saya). Iki bakal ngomong karo 'kekuwatan' nanging ora kanggo 'keamanan' materi kasebut.

          Saiki, yen foto kasebut diiringi video utawa crita sing nyatakake yen ana sayuta dolar ing panel kasebut lan ditinggalake suwene 30 dina ing papan umum, tanpa keamanan ... mula aku bakal setuju karo sampeyan. Nanging, 3M ora katut karo prekara kasebut.

          Ora ana wong, ing pikirane sing bener bakal golek bank anyar kanthi brankas saka gelas keamanan 3M sawise ndeleng iki, apa ora? Dakkira ora.

  3. 6
  4. 7

    Nuwun sewu Doug, nanging aku setuju karo Robby babagan iki. Nalika ndeleng gambar kasebut, aku ora percaya yen perusahaan bakal yakin karo produke yen bakal nyimpen dhuwit akeh, mung wani wong nyoba nyolong.

    Aku bakal menehi komentar ing situs sampeyan takon apa dheweke duwe kamera video sing didhelikake sing nuduhake wong nyoba (lan bisa uga gagal) kanggo mecah gelas kasebut.

    Nanging yen Robby ngeculake kacang buncis babagan njaga keamanan, mung nggunakake sikilmu lan duwe dhuwit palsu, aku rumangsa diapusi.

    Aku ora kudu mikir kurang saka 3M (aku isih bakal tuku cathetan post-it) nanging iklan kasebut jelas wis ilang regane lan aku ora bakal nyoba tuku gelas keamanan kasebut.

  5. 8

    Ngelingi kampanye iki diluncurake ing Februari 2005, aku bakal menehi makna anyar kanggo buntut dawa. Muga-muga tim PR / Marcom isih duwe tandha google - sawetara kiriman iki bakal ora bisa dingerteni.

    Kirim 2005: http://www.37signals.com/svn/archives/001064.php

    Saka perspektif komunikasi, iki minangka visual sing bisa ditepungi kanthi langsung sing menehi komunikasi, nguatake nilai-nilai lan menehi pesen sing kuat. iku bab sing angel ditindakake ing halte bis.

  6. 9

    Robby Slaughter jelas ora ngerti jagad pemasaran ... sampeyan lagi ngomong babagan iki saiki, Robby? Dadi, katon minangka alat pemasaran sing canggih. Pariwara yaiku nggawe gambar sing ora bisa dilalekake ing pikirane konsumen, lan tumindak kasebut bakal jelas ora bakal dingerteni. Ora preduli manawa sampeyan kudu ngrembug babagan akurasi / akurasi, lan preduli apa produk kasebut bener-bener performa kaya sing sampeyan ngerteni gambar… sampeyan saiki ngerti babagan produke. Saiki sampeyan duwe gambar aman kaca 3M ing sirah. Dadi Pemasaran sing apik, periode.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.