Kepiye Teknologi Cetak 3D Bakal Ngganti Masa Depan Kita

3d printing

Nganggo dering ukuran apa? Apa cincin berlian 1/2 karat bakal katon gedhe banget ing driji? Yen sampeyan duwe Printer 3D ing cedhak, Brilliance ngidini sampeyan nyithak cincin pertunangan prototipe kanthi pirang-pirang ukuran saiki lan coba ing omah kanggo ndeleng dhewe. Ora prelu metu saka omah lan nempuh rapat dodolan tekanan tinggi karo tukang perhiasan lokal, saiki sampeyan bisa blanja kanthi rega paling apik lan produk paling apik kanthi online lan yakin manawa bakal pas lan katon apik banget ing tunangan sampeyan!

Printer 3D Brilliance

Iki mung minangka salah sawijining conto industri sing berkembang sing bakal ngowahi cara toko saka kenyamanan kantor utawa omah kita dhewe.

  • Coca-Cola mlayu a Mini kula kampanye sing ngidini para penggemar nyithak model model 3D dhewe.
  • eBay Persis ngidini pangguna ndownload aplikasi resmi lan nggawe barang dagangan lan aksesoris khusus.
  • Dita Von Teese debut a 3D-dicithak klambi, kolaborasi antarane desainer Michael Schmidt lan arsitek Francis Bitonti.
  • Volkswagen nyengkuyung para penggemar Denmark supaya ngrancang impen Polo liwat situs web.
  • Biskuit Sarapan BelVita ngumumake sayembara anyar karo Trofi dicithak 3D ing antarane hadiah.

Kanggo situs dagang online, kesempatan kasebut ora ana enteke babagan personalisasi lan prototipe. Ora ana sing luwih cepet tinimbang nyuntikake kolaborasi antarane tim online, utawa nyithak bagean khusus kanggo mobil sampeyan ing sawetara menit. Merek bisa narik kawigaten pelanggan kanthi luwih jero kanthi nawakake produk khusus supaya dicithak ing omah.

Infographic saka Brilliance iki mbukak liwat 8 cara sing nyithak 3D bakal ngowahi urip kita, saka cara toko, mangan, mulang, ngeterake, tuku omah, nglindhungi lingkungan, entuk perawatan medis, lan nggawe cara liya kanggo ngatur urip kita.

3D-Print-Infographic

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.