Kekuwatan Super kanggo Skor Utama

Infographic Skor Utama 3D

Wis suwe infographic iki digunakake, lan kita seneng banget babagan ilustrasi lan konten kasebut. Thanks kanggo kolaborasi karo tim ing DK New Media, kita software otomatisasi pemasaran sponsor ing Right On Interactive (ROI), lan bakat Ryan Howe sing hebat ing Komik Henchmen, kita seneng ngumumke Kekuwatan Super kanggo Skor Utama.

Skor timbal dudu minangka fenomena anyar, nanging ROI duwe sudut pandang sing beda nalika menehi skor timbal. Ing mripate, skor 3D minangka prekara gedhe sabanjure, yaiku minangka tambahan apa sing saiki dadi skor timbal lan pupuk. Iki kaya apa rupane:

Skor Profil + Skor Keterlibatan + Tahap Siklus = Skor 3D

Infographic iki nyilem menyang saben fase nulis biji 3D lan kepiye cara menehi tampilan sing jelas babagan apa sejatine skor 3D. Kepiye carane ngetung pelanggan lan prospek saiki? Kepiye bedane karo model iki?

Yen sampeyan nggoleki informasi luwih lengkap, priksa video sing paling anyar ing otomatisasi pemasaran lan memupuk timah. Lan nikmati kekuwatan super skor timah!

Kekuwatan Super Skor Utama, Piranti Lunak Otomatisasi Pemasaran

 

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.