Iki minangka Can Worms klasik

Bisa CacingNalika entuk komentar kaping 30 ing kiriman blog sajrone sedina, sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan ngalami saraf!

Wow!

Nalika aku mutusake kirim babagan rasa ora marem anyar karo 37 Sinyal, ora ana upaya apa-apa kanggo nyoba mbukak kaca ngarep TechMeme utawa duwe Jason Goreng personally tell me off. Those of you that have been around for a while know that I'm a nice guy who doesn't like to raise a fuss with my blog.

Kasunyatane, nalika ana wong sing nesu karo aku, aku nyoba nyoba metu saka kanca. Kita bisa ora setuju lan isih kekancan. Kasunyatane, aku asring ora setuju karo kanca-kanca tinimbang umume wong! Mung takon wong!

That said, the blogosphere is a wild frontier. We don't, nor will we ever have a Kode Etik. Kita uga ora kudu! Aku pancen percaya marang kebebasan bersuara ing Internet.

I also believe in dissension. We're our own Sheriffs in this Wild Wild West and we should never stand around and watch as other bloggers threaten, lie, or even simply give bad advice. IMHO, luwih dhuwur panguwasa sampeyan, sanajan kanthi Google or Technorati, luwih akeh tanggung jawab sampeyan kanggo nggawe sampeyan nyatane minangka bukti lan pendapat minangka pendapat.

I am being honest when I state that I want you to take me to task for my writings. I absolutely respect you for challenging me. Just know that after the dust settles, I may still disagree with you. It's okay for two people to have different views of the same situation. We don't share the same perception, so we'll never perceive things identically.

6 Komentar

  1. 1

    Jason dikandhani? Ana ngendi? Sadurunge utawa sawise sampeyan ngarani jabatan kasebut "potongan ora nggatekke?" Apa sampeyan mikir bisa muter-muter kabeh wong "bodho" lan wisuh? Sampeyan mbuwang pukulan pribadi.

    • 2

      Ora Michael, aku ora ngumbah tangane. Mula aku ngirim maneh babagan iki. Nanging aku ora mundur nggunakake tembung ignorant. Ing kabeh definisi tembung sing akurat, pancen kaya kiriman kasebut. Yen ana wong sing pengin menehi bukti sing suwalike, aku mesthi mbukak. Aku yakin manawa ora bakal ana bukti apa-apa. Mula istilah 'bodho'.

  2. 3

    Kepiye sampeyan bisa ngarani wong sing ora ngerti lan ndhelikake dadi 'wong bagus'? Lan luwih sambat manawa nalika mbela pendapat dheweke dhewe, dheweke nate nolak sampeyan?

    • 4

      Sapa sejatine wong sing dakarani ora ngerti? Istilah sing tepat yaiku, "Pirang-pirang dina kepungkur, blog kasebut nggawe potongan liyane sing ora nggatekke:". Aku jelas ora ndhelik apa-apa, SH. Aku dudu komentator anonim ing blog sing nggunakake inisial. Blog lan identitasku isih mbukak.

      Yen jabatan kasebut ora ngerti, SvN duwe kesempatan kanggo ndhukung klaim kasebut kanthi sawetara fakta tambahan. Apa padha? Ora. Ora. Mula, wong sing ora ngerti ngerti istilah sing akurat.

  3. 5

    Douglas, nalika sampeyan ngarani tulisane wong bodho, sampeyan diarani ora ngerti. Inferensi yaiku pangarang postingan ora ngerti, preduli yen sampeyan ngucapake kanthi akeh tembung. Wong nulis, nulis ora nulis. Nulis ora bisa nulis dhewe.

    Lan kepiye cara nggunakake inisial nggawe aku dadi komentator anonim? Sampeyan wis entuk alamat emailku, bener lan kalebu jeneng lengkapku. Nalika nggawe dokumen awal kanggo omah anyar, apa aku nglakoni anonim?

    Pilih tembung sampeyan kanthi luwih wicaksana, Douglas. Pratelan kemul sampeyan reek, ora nggatekke.

    • 6

      Matur suwun, SH. Mesthi wae, kita kabeh ora setuju karo panggunaan istilah ignorant. Ora apa-apa, aku seneng yen sampeyan luangake wektu. Aku luwih seneng sampeyan wis dadi pengunjung sing wis suwe lan kenal karo aku ... nanging dakkira ora bisa nyenengake kabeh wong kabeh.

      Ati-ati,
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.