360 Crita: Gawe, Owahi lan Terbitake Kampanye Video 360˚

Skydiving 360 Video

Facebook kerja sama karo Campuran Media awal taun iki kanggo mbantu nggawa luwih akeh konten video 360˚ menyang platform, uga diluncurake a hub komunitas kanggo 360 kreator video. Komunitas nawakake akses menyang tutorial video sing ditemokake saka komunitas kreatif ing saindenging jagad. Profesional sing duwe pengalaman bakal menehi tips kalebu cara nggawe video 360˚ nalika nggunakake tongkat selfie, bisa digunakake ing kahanan sedheng kanthi kamera 360˚ lan stabilisasi gambar.

  • Dhaptar lokakarya kreator sing bakal teka, uga tutup maneh saka acara sadurunge. Atusan kreator rawuh ing lokakarya sing dianakake Blend Media lan Facebook ing kutha-kutha ing saindenging jagad sajrone 2017.
  • Materi iklan profesional bisa aplikasi kanggo gabung karo Blend Media Program Pinjaman Kamera, sing nawakake 360 ​​kamera kalebu GoPro Fusion lan ZCam S1 kanggo utangan. Skema kasebut minangka bagean saka pangembangan Blend Media minangka pasar global kanggo para profesional kanggo memasarake lan menehi gaweyan.

Blend Media uga wis diluncurake Kisah 360 supaya luwih gampang kanggo merek lan pengiklan nggawe lan nerbitake video 360 ° interaktif kanthi merek bermutu tinggi ing kampanye iklan lan entuk potensial media kanggo nyedhiyakake tingkat keterlibatan sing luwih dhuwur lan mbaleni tampilan. Alat kasebut nyedhiyakake industri media kanthi kesempatan kanggo narik kawigaten para pamirsa online kanthi menehi pengalaman sing luwih jero lan interaktif.

Sadurunge urip, Kisah 360 wis digunakake dening sawetara merek lan agensi ing uji coba uji coba beta kalebu; HelloWorld, NBC Universal, Sumpah, BBC, Maxus lan Universal Music.

360 fitur crita kalebu kemampuan kanggo:

Upload konten 360˚ dhewe, komisi kreator profesional saka jaringan global, utawa pilih saka katalog curate kanggo konten 360 created sing digawe kanthi profesional.

 

Pilih utawa Upload Video 360

Ngowahi lan ngatur video 360˚ kanthi nambah konten lan interaksi menyang layar nalika sawetara menit nggunakake editor adhedhasar web. Sampeyan bisa nambah adegan kanthi nambahake video 2D, gambar, teks sing bisa disesuaikan lan trek audio khusus. Iki ngidini sampeyan nggawa pamirso ngluwihi adegan nganggo spanduk, hyperlink lan portal sing dipasang menyang adegan 360˚ liyane.

Ngatur 360 Video

Nerbitaké lan nuduhake adegan langsung menyang jaringan sosial kanthi langkah siji, uga liwat link web lan embeddable kanthi . Platform kasebut ngidini sampeyan ngasilake kertu saham Facebook lan Twitter, ngasilake gambar sing padha karo Facebook (kalebu metadata) lan disebarake liwat VPAID & VAST.

Nerbitaké 360 Video

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.