33Scross: Monetisasi Pemirsa Ing-Tampilan kanthi Filter Penipuan Pra-Bid

33 nyabrang

Kita wis ngamati penerbit online sing berjuang taun iki. Akeh sing nambah output konten, nggedhekake jangkauan topik, tuku pamirsa kanggo nambah statistik ndeleng, lan mbukak situs menyang pariwara utawa kabeh. Secara pribadi, aku yakin yen ana kesalahan. Kita ngindhari tuku pamirsa, njaga topik kanthi tetep, lan kita nolak pariwara bola-bali saka pariwara sing ora topik.

Matur nuwun, jaringan pariwara nanggapi.  Kira-kira $ 160 milyar bakal dibuwang global kanggo pariwara digital taun iki, miturut Riset Juniper. Platform kaya 33Gambar ngarep-arep nyelarasake kepiye konsumen sesambungan karo iklan online kanggo keterlibatan sing luwih gedhe tinimbang mung fokus ing metrik keterlihatan. Pengiklan lan CMO kudu mbenerake ROI saka belanja iklan online. Standar industri kaya Media Ratings Council (MRC), wis netepake bar sing kurang banget nalika bisa nemtokake manawa iklan kasebut dianggep bisa dideleng.

Tampilan iklan seluler lan Desktop mbutuhake paling ora 50% piksel sing ditampilake paling ora siji detik kanggo iklan bergambar, rong detik kanggo iklan video. MRC

Ing sisih mburi, para penerbit ngupayakake cara monetisasi situs kasebut. Para konsumen dadi ora semangat, dibebani pesen utawa gangguan sing ora relevan nalika nggunakake konten. Masalah kasebut lan analisis jero keterlibatan konsumen karo iklan online sing mbentuk desain lan pangembangan rong produk anyar saka 33Gambar.

Unit Iklan Video lan Tampilan Anyar Ndeleng Kasedhiya Industri Paling Tinggi

33Gambar ngembangake platform program kanthi diluncurake Video ing-Pakan Desktop lan Pengaruh In-feed Desktop. Dirancang kanggo mbiyantu para penerbit nyengkuyung penghasilan tambahan, produk anyar kasebut minangka unit iklan sing ora ngganggu lan pengaruh dhuwur sing katon ing konten situs web utawa feed produk. Unit iklan nanggepi tumindak gulung pangguna lan tetep katon anggere kreatif paling ora 50 persen.

Nalika video kasebut terus saya populer, 33Gambar'Unit iklan Video ing-Panganan Desktop kanthi otomatis muter titik 15 lan 30 detik sing nyetel tampilan seluler lan desktop, katon ing aliran konten nalika kreatif paling ora 50 persen. Sawise metu saka tampilan pangguna, video ngaso banjur nerusake muter yen ditampilake. Produk anyar dirancang kanggo pengalaman pangguna sing ora ngganggu, menehi kontrol lengkap marang konsumen, kanthi opsi kanggo ngatur volume utawa nutup iklan.

Kanggo monetisasi situs kanthi lengkap, kita kudu nanggapi kapentingane pangguna sing mbutuhake pengalaman sing ora ngganggu ing desktop lan seluler uga panjaluk para pembeli produk pertama, feed sing menehi viewability dhuwur. Peter Cunha, Investasi Saluran

Analisis Iklan Online Ngumumake Wektu Keterlibatan Panganggo Puncak

Produk anyar nggambarake 33Gambar'Analisis pungkasan, ngukur kepiye tampilan iklan online lan suwene wektu iklan kanggo ngukur kepiye kaloro kasunyatan kasebut mempengaruhi keterlibatan pangguna. Sawise nganalisa 160 yuta iklan online ing 738 situs penerbit sajrone seminggu, 33Across nemokake manawa rata-rata, umume konsumen ngeklik iklan kanthi tandha 15 detik lan keterlibatan terus saya suwe saya suwe. Dirusak dening piranti:

  • 50% keterlibatan pangguna kedadeyan ing desktop sawise 15 detik
  • Ing seluler lan tablet, 50% keterlibatan pangguna kedadeyan sawise pitung detik
  • Kanthi tandha 30 detik, 68% kabeh keterlibatan ing desktop, 74% kedadeyan ing seluler, lan 78% kedadeyan ing tablet

Analisis mbuktekake manawa pariwara online dadi efektif, pariwara kudu ditampilake lan bisa ditampilake ngluwihi sarat minimal saiki.

Yen metrik utama pemasar yaiku keterlihatan adhedhasar pedoman MRC lan analisis kita mbuktekake manawa 98 persen keterlibatan kedadeyan sawise sedetik. Cetha manawa ana kemungkinan cilik pangguna bakal ndeleng pariwara kasebut, luwih-luwih nggunakake. Supaya CMO duwe bathi investasi sing migunani, dheweke kudu nambah wates viewability iklan lan wektu-in-view. Eric Wheeler, CEO, 33Across.

Disamping standar industri, penerbit lan pengiklan kudu mriksa kanthi rata-rata wektu-ing-tampilan iklan lan nemtokake manawa unit iklan sejatine wis cukup dawa supaya bisa menehi respons utawa menehi pengaruh sing migunani. Kanggo nambah investasi ing pariwara digital, nambah keterlibatan, lan ngindhari bintik-bintik buta, dheweke uga kudu nambah unit feed lan seluler ing feed menyang campuran pemasaran.

Teka-teki silang paling angel bisa ditanggulangi yen sampeyan nemtokake tembung horisontal gedhe ing tengah-tengah teka-teki. Ing pirang-pirang teka-teki sing angel, asring ana sekitar 32 utawa 33. 33Gambar mbukak kunci teka-teki pariwara online sing berkualitas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.