Ing ngisor iki ana 33 Tips LinkedIn kanggo Sampeyan Tweet!

tombol tindakake linkin

Ora akeh banget dina aku ora maca update saka LinkedIn, nyambung karo wong ing LinkedIn, melu klompok ing LinkedIn, utawa promosi konten lan bisnis ing LinkedIn. LinkedIn minangka jalur urip kanggo bisnis - lan aku seneng karo upgrade sing digawe ing akun premium awal taun iki. Mangkene sawetara tips apik banget saka pangguna media sosial lan LinkedIn utama saka saindhenging web. Priksa manawa nuduhake tips lan tindakake wong sing menehi informasi apik banget!

33-tips-link

Presenter lan pamicara umum utamane kudu njaga profil LinkedIn sing nyengsemake kanggo ngamanake kesempatan ngomongake, lan nggawe kapercayan karo pamirsa. 33 tips LinkedIn ing ngisor iki kabeh dirangkum dadi 140 karakter utawa kurang, saengga gampang nyepetake tips lan terus tugas penting aktif ing komunitas LinkedIn. Leslie Belknap

Kita wis nambahake tweet iki supaya sampeyan bisa kanthi gampang klik supaya dheweke tweet!

  1. Tweet: Sadurunge presentasi, nganyari profil LinkedIn sampeyan; para pamiarsa bakal mriksa maneh kanggo mbiji kredibilitas sampeyan. @ Ethos3
  2. Tweet: Owahi tautan umum menyang situs web sampeyan dadi ajakan, utamane ing profil perusahaan. @EntMagazine
  3. Tweet: Gawe entri kanggo saben peran sing sampeyan lakoni ing saben judhul proyek. Ora apa-apa yen duwe tanggal sing tumpang tindih. @Forbes
  4. Tweet: Nuduhake informasi bermutu karo jaringan sampeyan kanggo nggawe koneksi sing dadi aliansi. @Dewahoya
  5. Tweet: Dawane cocog kanggo kiriman bentuk dawa LinkedIn yaiku 500 nganti 1,200 tembung. Panjang khusus kanggo pamirsa. @SmallBizTrends
  6. Tweet: Lewati langkah "Kepiye sampeyan ngerti wong iki". Klik "Sambungake" saka asil telusuran, tinimbang profil. @SylvanLane
  7. Tweet: Pengin pangguna utawa perusahaan liyane ndeleng update status LinkedIn sampeyan? Gunakake @mentions nalika ngirim. @Subakti
  8. Tweet: Aja dadi kembang tembok. Profil sampeyan 5x luwih bisa dideleng yen sampeyan gabung lan aktif ing grup. @Dewahoya
  9. Tweet: Nalika ngenalake awake dhewe, aja mandhiri. Dadi loma, asli lan fokus marang wong liya. @EmmieMartin
  10. Tweet: Nggolek kerja anyar ing LinkedIn? Aja nganti bos sampeyan ngerti; mateni siaran kegiatan sampeyan. @CareerOutcome
  11. Tweet: Pangguna LinkedIn sing nganyari profil kanthi rutin entuk luwih akeh tawaran kerja tinimbang kanca sing ngubungi perekrut. @RimDey
  12. Tweet: Sensor dhewe. Yen sampeyan ora bakal ujar ing wawancara kerja, aja ujar ing grup LinkedIn, utawa kirim. @TechRepublik
  13. Tweet: Jadwal wektu kanggo aktif ing LinkedIn. Tinjau profil sampeyan, ngawasi nganyari, melu diskusi. @WulanAsq
  14. Tweet: Evernote lan LinkedIn nggabungake; ngatur kertu bisnis, info LinkedIn, lan cathetan jaringan ing sak panggonan. @Dewahoya
  15. Tweet: Gunakake profil LinkedIn minangka alat penjualan. Tambah video cekak babagan perusahaan ing profil sampeyan. @SalesWijaya
  16. Tweet: Tambah nilai menyang grup LinkedIn: nuduhake presentasi visual sing bakal narik minat para anggota klompok. @JayBaer
  17. Tweet: Profil sing duwe gambar 14x luwih bisa dideleng. Gunakake gambar profesional kanthi latar mburi sing netral. @Dewahoya
  18. Tweet: Aja tembung kunci profil, kayata: kreatif, lan motivasi. Nyilikake tembung sifat. Nandheske tembung kriya. @BusinessInsider
  19. Tweet: Aja nggunakake pesen undhangan otomatis: "Aku pengin nambah sampeyan menyang jaringan profesional ing LinkedIn." @Dewahoya
  20. Tweet: "LinkedIn nemokake 20 kiriman saben wulan bisa mbantu sampeyan nggayuh 60 persen pamirsa sing unik." @Buffer
  21. Tweet: Wektu paling apik kanggo dikirim ing LinkedIn: Selasa lan Kamis, antarane jam 7 esuk nganti 9 esuk wektu lokal. @SocialMediaWeek
  22. Tweet: Nganyari perusahaan nganggo gambar duwe tingkat komentar 98% luwih dhuwur tinimbang nganyari tanpa gambar. @Dewahoya
  23. Tweet: Download aplikasi sing Disambungake LinkedIn; dirancang kanggo nyederhanakake pangembangan hubungan profesional. @Jillianiles
  24. Tweet: Sampeyan unik. Buktekake. Gunakake judhul kreatif tinimbang standar menyang judhul proyek sampeyan saiki. @MarketingSherpa
  25. Tweet: Mbantu para perekrut, prospek lan mitra potensial nemokake sampeyan; gunakake tembung kunci ing profil LinkedIn sampeyan. @Suswanto
  26. Tweet: Konten LinkedIn sing sukses asring nyedhiyakake pilihan sing siyap digunakake ing format dhaptar. @AndreyGidaspov
  27. Tweet: Tindakake pandhuan Dan Pink; dheweke nulis ulang postingan "3 tips kanggo pamicara TED" kanggo platform penerbitan LinkedIn. @DanielPink
  28. Tweet: Nyokong wong sing sampeyan hormati. Kirim pesen matur nuwun nalika ana sing nyetujoni sampeyan. @Dewahoya
  29. Tweet: Daptar pengalaman sukarela ing LinkedIn; 42% manajer karyawan sing ngrekrut nganggep akeh kaya pengalaman kerja resmi. @Dewahoya
  30. Tweet: "Klompok LinkedIn nyedhiyakake salah sawijining kesempatan branding pribadi paling apik sing sampeyan lakoni ing media sosial." @Forbes
  31. Tweet: Perjuangan kanggo ngisi peran ing perusahaan sampeyan? Aja ngrekrut perekrut, gabung karo layanan Perekrut LinkedIn. @Dewahoya
  32. Tweet: Nuduhake konten asli; "Konten saiki wis dideleng kaping enem luwih akeh tinimbang kegiatan sing ana gandhengane karo pekerjaan ing LinkedIn." @Dewahoya
  33. Tweet: Gunakake visual; masang presentasi lan infografis SlideShare menyang profil lan postingan dawa. @Dewahoya

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.