3 Cara Obrolan Adol Wis Suwe-suwe

Adol Konsultasi

Obrolan adol tradhisional ganti selawase. Salesmen ora bisa ngandelake maneh babagan titik tutur adat lan model panemune kanggo navigasi siklus sales. Iki nggawe akeh wong sing ora duwe alternatif liyane nanging bisa nggabungake maneh lan ngerti kasunyatan anyar babagan obrolan sales sing sukses.

Nanging, sadurunge kita lunga ana, kepiye carane bisa kene?

Ayo ditliti 3 cara obrolan obrolan wis ganti taun-taun pungkasan. Kanthi nggoleki kepiye para salespe pendekatan dialog karo calon pembeli, kita bisa ngerti tujuane obrolan sales lan strategi anyar sing berkembang kanggo nutup transaksi kanthi efektif ing jaman modern.

Budaya sing Ngganti

Nalika masarakat berkembang, masarakat bakal ganti, tegese masarakat uga bakal didol uga bakal owah. Suwe-suwe, owah-owahan ing pikirane, kabutuhane, lan solah tingkah dadi nyata. Dina iki, masarakat sing didol luwih akeh sinau nalika dheweke melu karo salesperson. Katrangan produk, bandhingane rega, testimoni pelanggan, lsp. Kasedhiya online kanthi gampang sadurunge sadeyan salesmen nuduhake gambar kasebut. Iki kanthi dhasar ngowahi peran para sales ing proses tuku. Dheweke wis pindah saka informasi komunikasi, kanggo konsultan lan nilai nitahake.

Pangowahan Adol Konsultasi

Jualan tradisional ora bisa digunakake maneh. Penjual kudu golek cara kanggo ngobrol kanthi prospek. Potensi pembeli ora duwe wektu kanggo salespe sing durung nate riset babagan bisnise lan luwih seneng ngindhari pacelathon sing dawa "rumangsa". Dheweke pengin melu karo salespe sing wis ngerti tantangan unik lan kesempatan tartamtu nalika nggawa wawasan sing anyar, ngrampungake masalah lan nggawe nilai. Salajengipun, "likability", nalika isih nduweni kualitas sing apik kanggo salesperson, ora bisa njamin sukses maneh. Kasetyan karo salesperson mung kasedhiya sawise pelanggan ngerti regane.

Obrolan Sales Multi-Channel

Adol adhep-adhepan wis ora dadi cara liya kanggo komunikasi karo calon pembeli. SMS, nggunakake media sosial, email, lan hosting acara khusus, kalebu ing antarane cara sing penting kanggo ngirim pesen sampeyan. Kanthi tembung liyane, para sales saiki kudu dadi multi-tasker. Saben saluran kasebut bisa mengaruhi para pembeli lan, akibate, salesman kudu nggedhekake lan sinau supaya bisa kerja kanthi efektif ing njero lingkungan kasebut.

Ora rahasia. Obrolan adol tradisional ora entuk asil maneh. Trek obrolan lawas wis diganti karo prinsip keterlibatan sing luwih dinamis, luwih inovatif.

Kanthi akses menyang informasi lan sumber daya sing durung pernah ana sadurunge, para pembeli ora butuh salesman maneh. Dheweke butuh adol konsultan.

Profesional sales anyar iki kudu nyusun saben obrolan pembeli kanthi nduduhake wawasan asli lan dadi pemecah masalah sing nawakake solusi potensial kanggo poin nyeri khusus perusahaan (sanajan solusi kasebut ora ana gandhengane karo perusahaan utawa produk sing didol) . Salesmen modern nulungi calon pembeli supaya bisa njupuk keputusan sing luwih apik kanthi nggawe utamane obrolan. Kanthi siyap kanggo obrolan sales modern, dheweke bakal berkembang kanthi realita penjualan anyar sing dinamis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.