3 Tips Nggawe Email Siap Seluler

3 Tips Nggawe Email sing Wis Seluler | Blog Tech Pemasaran

Wong nganggo iPhoneSadurunge miwiti nemtokake cara nggawe email sing ramah seluler, sampeyan kudu takon dhewe "Apa sing digunakake panampa kanggo ndeleng email sampeyan?" yen sampeyan nemtokake manawa ana kabutuhan email sing dioptimalake seluler, banjur wayahe miwiti mikir babagan cara nggawe.

Mangkene sawetara tips kanggo nggawe email sing siyap kanggo kampanye email.

1. Garis Subyek.

Piranti seluler cenderung nyuda garis subyek email udakara 15 karakter. Mesthi kudu ngerti babagan iki nalika sampeyan nggawe garis subjek sing apik kanggo para pamaca.

2. Tata Letak Email.

Mirip karo tata letak ing email, tata letak email seluler bisa uga kalebu macem-macem prekara - wiwit saka dimensi menyang tautan. Layar ing piranti seluler mesthi luwih cilik, mula elinga yen nggawe email. Temtokake manawa gambar bakal ditampilake kanthi bener ing kabeh piranti seluler. Yen ora, sampeyan uga kudu luwih akeh nggabungake teks. Lan mesthine, elinga: driji lemu ing telpon cilik, nalika nggawe tombol lan link!

3. Nyoba, nyoba, nyoba!

Kita negesake titik iki sawayah-wayah nalika ngrembug babagan praktik pemasaran email sing paling apik, mula pengin uga nggawe kebiasaan sing apik iki yen nggawe email uga wis siyap. Sadurunge dikirim menyang pelanggan, priksa manawa sampeyan wis nyoba email supaya bisa ditrapake kanthi apik.

5 Komentar

  1. 1

    Aku wis ngerteni manawa akeh smartphone sing bakal nggedhekake konten yen wis diformat kanthi bener - ing email, aku kira iki bisa diisi nganggo tabel lan kolom. Yen awak email sampeyan ana ing siji kolom lan sidebar ing kolom liyane, katon bakal zoom apik yen sampeyan nutul kaping pindho layar kanggo nggedhekake. Nanging, terkadang font dadi cilik ing sawetara email, ora bakal mbantu. Jaga font sampeyan ukurane apik lan format kaca sampeyan kanggo praktik paling apik ing email!

  2. 2

    Ora nate penggemar maca utawa njawab email ing telpon 😉 amarga mikir yen sawetara perkara pantes kaya telpon ing komputer, dudu email.

  3. 4

    Sanajan bisa uga ora ana ing sisih gaweyan, aku bakal nambah… ngukur, ngukur, ngukur! Ukur kampanye lan coba tes A / B kanggo ndeleng kinerja lan ngoptimalake saben email ing ngisor iki, miturut metrik sing dicritakake.

  4. 5

    Hei Lavon,

    Sawetara tips apik ing kene…

    Aku mikir penting kanggo para pemasar sing serius babagan kampanye sing sukses supaya ora nglirwakake platform seluler.

    Luwih saka saiki, wong-wong lagi on-the-go lan tetep nganyari liwat smartphone.

    Umumé, ana sawetara alat sing apik kanggo ngoptimalake e-mail uga.

    Salah sawijining favorit yaiku alat (gratis) sing diarani XmailWrite. Bubar aku ngirim postingan babagan iki, sing bisa nguntungake sampeyan utawa wong liya sing bakal mandheg.

    Mangkene link menyang kiriman video / blog: http://www.multiplestreammktg.com/blog/your-new-secret-weapon-for-writing-e-mails/

    Regards,
    Mike Schwenk
    Manajer Marketing Associate
    http://www.multiplestreammktg.com/

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.