3 Langsung saka 5 Tombol menyang Pemasaran Email Luar Biasa

3 Langsung saka 5 Tombol menyang Pemasaran Email Istimewa | Blog Tech Pemasaran

Miturut Survei Tolok ukur MarketingSherpa 2012, sawetara perusahaan bisa uga nambah anggaran email luwih saka 30% ing taun 2012. Nanging, Delivra nemokake manawa umume perusahaan isih berjuang karo taktik dhasar email sing padha - nggawe dhaptar, konten, integrasi, desain, lsp.

Aja nambah anggaran email tanpa fokus sing jelas babagan sing kudu dandan apa sing ora. Luangake wektu kanggo fokus ing dhasar; Konsep dhasar kasebut sing nggawe program pemasaran email sampeyan luar biasa. Bubar iki, Delivra nerbitake tren, statistik lan rekomendasi. Ing ngisor iki ana 3 pilihan:

  1. Gawe konten adhedhasar data. Nggawe konten sing relevan bisa dadi tantangan kanggo para pemasar email. Ngumpulake data babagan pamirsa kanthi terus-terusan supaya konten bisa relevan banget. Temokake apa sing pengin dirungokake para pamirsa kanthi takon ing survey utawa pusat preferensi.
  2. Segmentasi Menehi Panjaluk ing Kompetisi. ing MarketingSherpa 2012 Survei Ukur Pemasaran Email, negesake manawa 95% perusahaan kudu nambah segmentasi dhaptar. Aja ketinggalan - wiwiti fokus kanggo nyampurnakake segmentasi sampeyan saiki!
  3. Desain kanggo seluler, wektu. Miturut laporan sing padha, 58% pemasar email ora ngrancang email supaya bisa render kanthi bener ing smartphone. Smartphone dadi luwih populer, dadi kenapa sampeyan ora bakal ngrancang email kanthi mikir?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.