3 Langkah kanggo nglindhungi Blog sampeyan saka Tuntutan Lemak sing Gedhe

Depositphotos 17005161 s

Dina iki minangka dina pisanan BlogINDIANA lan apik tenan. Aku nindakake akeh twitteran saka acara kasebut, lan malah mbukak feed langsung sawetara wektu.

Sesi pertama sing dakalami pancen nggawe aku kesusu, yaiku babagan aspek hukum blogging. Sesi kasebut ora dikelola dening pengacara nanging dening blogger, Andrew Paradies, sing pancen nyathet kabeh keruwetan legalitas sing ana gandhengane karo blogging. Topik kasebut pancen apik banget supaya aku langsung nyunting sikilku lan nambahake Sanggahan menyang kaca Katentuan Layananku.

1. Tambah Disclaimer menyang Blog kanthi link ing Footer

Kabeh data lan informasi sing diwenehake ing situs iki mung kanggo informasi. Martech Zone ora nuduhake perwakilan babagan akurasi, kelengkapan, arus, kesesuaian, utawa keabsahan informasi ing situs iki & ora bakal tanggung jawab amarga ana kesalahan, ngilangi, utawa telat ing informasi iki utawa ana kerugian, cilaka, utawa kerusakan sing muncul saka tampilan utawa nggunakake Kabeh informasi diwenehake kanthi basis.

Penafian kasebut nggawe masarakat ngerti manawa informasi sing ditemokake ing blog iki tegese dianggep minangka opini lan dudu kasunyatan. Sanajan jahitan kasebut jelas, kanthi sah iku ora kajaba sampeyan negesake! Sijine disclaimer ing blog sampeyan saiki. Nindakake saiki! Ojo ngenteni.

Luwih becik duwe disclaimer tinimbang kanggo resiko a $ 20 yuta tuntutan hukum.

2. Miwiti Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas kanggo Blog sampeyan

Kajaba iku, aku uga masang blogku ing perusahaan tanggung jawab winates kula (Llc). Nyelehake Blog ing Llc, DK New Media blogku dadi payung perusahaanku (sing wis diwiwiti wiwit aku miwiti Llc - nanging aku ora gelem negesake manawa nulis ing sikil blogku).

Sampeyan ora prelu kuatir karo konten sing digawe pangguna kayata komentar - yaiku dilindhungi miturut artikel 230 amandemen pisanan.

3. Dhukungan kanggo Foundation Elektronik

Aku nambahake manawa perkara kaping telu sing bisa sampeyan lakoni kanthi ora langsung nglindhungi sampeyan yaiku langganan utawa nyumbang menyang Yayasan Frontier Elektronik.

Iki minangka siji-sijine organisasi sing ngupayakake lan ngupayakake hak lan kebebasan para blogger.

4 Komentar

  1. 1

    Matur suwun, Douglas.

    Iki pungkasane nggawe aku yakin paling ora nindakake langkah pertama.
    Ing Ketentuan Layanan sampeyan ana rong kesalahan ejaan cilik. Sampeyan bisa uga pengin ngemot rong perkara liyane:
    1.) Merek dagang duweke dhewe-dhewe
    2.) Sampeyan ora tanggung jawab kanggo konten sing ngubungake.

    Martin

  2. 2
  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.