3 Pilar Pemasaran

piler marketing

Menang, Tetep, Tuwuh… Iku mantra perusahaan otomatisasi pemasaran Right On Interactive. Platform otomasi pemasaran ora fokus ing akuisisi - fokus karo siklus siklus pelanggan lan nemokake pelanggan sing bener, njaga pelanggan, lan nambah hubungan karo para pelanggan. Iku luwih efisien tinimbang telusuran telusuran sing telas.

T2C nggabungake infographic iki sing takon penting, kenapa kita ora nyusun departemen pemasaran kanthi cara iki? Napa kita ora duwe pimpinan ing organisasi sing tugas akuisisi, retensi, lan pelanggan sing lagi berkembang? Pitakon apik banget amarga kita ndeleng manawa akeh tim pemasaran mung bisa nyedhot generasi timbal lan ora bakal bisa nggarap hubungan pelanggan saiki utawa nambah hubungan kasebut.

Apa organisasi sampeyan diatur kanthi cara iki? Kepiye babagan Indikator Kinerja Utama (KPI), apa fokus ing spektrum siklus siklus pelanggan? Aku mikir iki bisa migunani! Yen sampeyan bisa ngatur tim lan KPI babagan sales, pengalaman lan kasetyan - sampeyan pancen duwe organisasi pemasaran fokus siklus urip pelanggan!

3-pilar-pemasaran

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.