James Carville lan 3 Kunci Pemasaran Sukses

james_carville.jpg Wingi, aku nonton Merek Kita Krisis - film dokumenter saka konsultan politik Washington sing apik, Greenberg Carville Shrum, nyewo kanggo ngrewangi Gonzalo "Goni" Sanchez de Lozada menang maneh dadi presiden Bolivia.

Ing dokumenter, James Carville iku tenan lagi mbukak kampanye. Iku bisa digunakake. Dheweke menang. Urut saka. Aku dudu penggemar Pak Carville nanging dheweke dadi konsultan politik sing cerdas. Carville negesake manawa saben kampanye politik duwe 3 kunci sukses:

  • Kesederhanaan - kemampuan kanggo mung mratelakake, ing siji ukara, apa sing bakal sampeyan lakoni kanggo para pamilih.
  • relevansi - kemampuan kanggo nyritakake ing mata pemilih.
  • Repetisi - gaweyan sing tanpa kendhat nalika nyritakake bola-bali.

Iki ora mung formula menang kanggo kampanye politik, nanging uga formula menang kanggo pemasaran. Blogging perusahaan bisa dadi panggunaan metodologi sing paling efektif. Akeh klienku kepengin nemokake konten anyar lan apik tenan kanggo ditulis saben dina, rusak, entek, utawa mung mandheg amarga angel banget.

Sing gagal dingerteni yaiku ora kudu ngupayakake strategi konten kasebut. Yen sampeyan pengin dadi blogger sing sukses:

  • Kesederhanaan - Maca sampeyan kudu ngerti kanthi cepet apa sing ditawakake nalika mlebu ing blog utawa situs web.
  • relevansi - Sampeyan kudu nulis crita, nggunakake kasus, lan whitepaper babagan carane para pelanggan sukses nggunakake teknik, produk, layanan utawa saran.
  • Repetisi - Sampeyan kudu terus nulis crita kasebut kanggo ndhukung tema bola-bali lan bola-bali.

Sawetara bisa ujar manawa iki minangka metodologi sing ora tulus, sing maca (utawa bisa uga pamilih) luwih pantes. Aku ora setuju. Para pamiarsa nemokake lan dipercaya karo saran sing diwenehake. Sing maca duwe motif dhewe-dhewe ... lan solusi sampeyan cocog karo motife. Nyoba kanggo nggedhekake panggunaan sampeyan ora bisa ngasilake, mburake olahpesen, lan sampeyan bakal kelangan pamaca - utawa luwih elek - bakal entek.

Nggoleki crita alternatif, dhukungan data, lan referensi sing nyengkuyung motif para pamiarsa yaiku apa sing ditemokake klien lan apa sing kudu diwenehake.

Priksa manawa mriksa dokumenter kasebut. Apa sing bakal dipilih sawise pemilihan Bolivia.