3 Alat Pemasaran Email Sampeyan Kudu Dikenal

Email marketing
Wacan: 2 menit
  1. Teks kanggo Langganan - Yen sampeyan nggarap agensi pemasaran email, mesthine dheweke bakal duwe koneksi karo mitra sing nawakake teks kanggo langganan fitur. Teks kanggo Langganan minangka alat pemasaran email sing apik. Iki minangka pendekatan mati kanggo nambah dhaptar pemasaran email. Pemasar email sampeyan butuh wektu kanggo nyiyapake iki nalika lungguh lan nonton nalika mbukak. Kanthi gaweyan sithik, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa gampang wong bisa SMS kanggo mlebu nampa email sampeyan.
  2. Pratinjau Klien Email - Litmus lan Email ing Asam. Perusahaan pemasaran email sing apik bakal ngandhani yen sampeyan kudu nyoba email sadurunge ngirim. Kaloro alat pemasaran email kasebut mbantu sampeyan nindakake kanthi gampang lan gampang. Sampeyan bisa masang email lan bakal nuduhake cara nggawe browser ing macem-macem browser lan piranti seluler liyane. Apik banget kanggo mbantu manawa kabeh wong sing nampa kampanye email wis entuk versi TERBAIK.
  3. Panguji Baris Subyek. Nulis garis subjek gampang. Nggawe garis subjek sing apik iku angel. Nggarap alat pemasaran email kasebut: Litmus (maneh!) bisa nggawe manawa sampeyan ana ing jalur sing bener. Kanthi masang baris subyek menyang salah sawijining alat kasebut, sampeyan bisa menehi saran babagan apa sing bakal digunakake lan apa sing ora. Sawise sampeyan ngerti apa sing ora bisa digunakake, aja bebas ganti, pasang maneh banjur coba maneh. Sampeyan bisa uga nggunakake Twitter kanggo nyoba subyek. Ketik sawetara versi sing sampeyan pikirake nggunakake, link menyang sawetara konten, lan deleng jinis tanggapan apa saka siji karo liyane.

Lan, mesthine, yen sampeyan kerja sama karo agensi pemasaran email, bisa mbantu manawa sampeyan ngerti macem-macem alat kasebut kanggo nggawe strategi email lan kampanye email sing paling apik. Penting duwe strategi pemasaran email lan aja nyebarke email menyang pelanggan. Yen sampeyan durung duwe strategi, sampeyan bisa uga kudu kerja sama karo konsultan pemasaran email kanggo nggawe pondasi sing mantep.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.