E-commerce lan EceranInfografis PemasaranPemasaran Seluler lan Tablet

2Checkout: Skala Proses Pembayaran Sampeyan Global Kanggo Ngoptimalake Pendapatan

Yen sampeyan ora nate duwe kesempatan kanggo nggabungake solusi pemrosesan pembayaran, mula sampeyan bakal entuk pengalaman sinau. Prosesor pembayaran duwe macem-macem fitur lan penawaran… wiwit saka biaya, suwene sampeyan mbayar, nganti pengalaman checkout pangguna, dhukungan global, pencegahan penipuan, uga kualitas alat kanggo ngawasi penghasilan. 2Checkout minangka layanan pambayaran adhedhasar cloud sing nggedhekake konversi sales online kanthi nyedhiyakake pengalaman global kanthi pengalaman tuku lokal.

Video Ringkesan Proses Pembayaran

2Priksan Priksa

Apa wae sing sampeyan adol, 2Checkout duwe produk sing dibutuhake kanggo nyederhanakake lan skala piranti lunak sampeyan minangka platform Layanan, platform e-commerce, transaksi aplikasi seluler utawa layanan online liyane.

  • 2Sade - Kabeh sing dibutuhake kanggo adol domestik lan internasional. 2Sell ngidini para pedagang nampa pembayaran seluler lan online saka para pembeli ing saindenging jagad - kanthi lancar, aman, andal.
  • 2Lengganan - Ngoptimalake penghasilan sing bola-bali, tambahake nilai umur, lan retensi kanthi penawaran 2Checkout.
  • 2Monet - Paket monetisasi kabeh-ing-siji sing mbantu bisnis global tuwuh aliran penghasilan commerce digital. 2Checkout mbantu sampeyan adol produk lan layanan ing saindenging jagad, nggedhekake tingkat konversi lan retensi, lan lancar ing kerumitan pasar global, kalebu PPN lan penawaran kepatuhan liyane.

Tren lan Kinerja eCommerce Global

Yen sampeyan pengin ngukur bisnis, global bakal mbukak bisnis sampeyan kanthi tuwuhing eksponensial. Mangkene rincian tuwuhing eCommerce Global miturut negara, miturut jinis pembayaran, nilai pesanan, basa, jinis produk, lan liya-liyane!

Tolok ukur Perdagangan Digital 2021

Kalebu ing saben 2Checkout produk yaiku pembayaran global, API lan konektor produk, analisis lan pelaporan, keamanan lan perlindungan penipuan, uga dhukungan email lan obrolan.

Mlebu Kanggo 2Checkout Gratis

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka 2Checkout lan aku nggunakake tautan afiliasi ing artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web