28% Senior Sekolah Menengah Atas Ngira Karya Sekolah yaiku…

… Makna

Topi topi kanggo bizhack!

2 Komentar

  1. 1

    If GHS kanggo njupuk iki, dheweke bakal duwe perhatian lengkap lan ora bisa dipisahake. Sanajan, iku ora bakal kelakon nalika Pak Lawson isih ana.

  2. 2

    Minangka mantan mahasiswa GHS, aku kudu mbela Pak Lawson. Kaping pisanan, aku kaget dheweke isih ana. Dheweke wis tuwa nalika aku ana ing kelas! 🙂 Kapindho, aku rumangsa ora bisa ngganti buku sing apik lan nyatane nulis kertas riset. Jujur, aku sengit karo dheweke - aku duwe wong Inggris Jr lan Inggris. Nanging, aku luwih dhisik tinimbang kanca-kancaku ing kuliah amarga aku bisa nulis kertas riset kanthi format sing tepat, lsp. Dheweke bisa uga wis tuwa lan kaku lan ora bakal nggunakake internet apa-apa - nanging sampeyan bakal ngurmati dheweke ing kuliah!

    Kursus liyane mesthi nggunakake teknologi kanggo mulang - ora mikir sampeyan bisa nganggo basa Inggris.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.