9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ya sing mung mateni legitimasi kiriman iki "250ok minangka sponsor situs kita lan aku dadi kanca sing apik karo pendiri Greg Kraios"

    • 3

      Ya, aku kekancan karo Greg sing nduwe wawasan iki luwih saka sepuluh taun kepungkur lan saiki saingan karo perusahaan raksasa kanthi sumber daya pemasaran. Aku bangga bisa nyebar babagan solusi sing apik tenan. Lan aku uga matur nuwun banget kanggo sponsor sing ndhukung situs iki lan mbantu aku menehi informasi luwih lengkap kanggo sing maca. Pengungkapan transparan lan kudu dikepung, ora diolok-olok karo komentator anonim sing wedi menehi jeneng asli utawa alamat email nyata.

  3. 4

    Apa wae pelanggan Cert ing kene sing ndeleng blokir ing mitra Return Path? Lan matur nuwun kanggo transparansi, Douglas! Elinga, ora ana tumindak apik sing ora bakal dihukum. 😉

  4. 5

    Douglas, matur nuwun kanggo artikel kasebut; Aku setuju penting ngerti babagan pilihan sampeyan nalika milih mitra sing bisa dikirim. Nanging, aku kuwatir manawa sampeyan ora bisa nampilake posisi sing ora adil kanggo mbandhingake amarga sampeyan duwe hubungan profesional lan pribadi karo 250ok, kaya sing kacathet ing pambocoran sampeyan. Aku uga nyathet sawetara pitakon babagan analisis Path Bali, lan kuciwa amarga sampeyan ora nulungi kita kanggo mbantu ngisi kesenjangan kasebut. Minangka manajer pemasaran produk kanggo solusi Optimisasi Email, mesthine - lan isih saiki - seneng nulungi sampeyan mangsuli pitakon kasebut.

    Kanggo mangsuli salah sawijining pitakon - ya, anggota panel Jaringan Konsumen kita pancen menehi idin menyang Path Bali kanggo ngakses panggunaan kothak data lan data keterlibatan. Aku seneng menehi informasi luwih lengkap babagan iki yen pengin.

    Ing Return Path, kita bangga banget karo data unik sing duwe solusi lan wawasan data iki diwenehake marang para pelanggan. Kita ngerti manawa wawasan adhedhasar data penting banget kanggo sukses program pemasaran email, lan penting para pemasar nggawe keputusan adhedhasar data saka pelanggan sejatine. Kita yakin bisa ngucapake manawa para pemasar email sing pengin nggawe program email lan ndeleng ROI sing luwih apik saka email bakal entuk bathi saka mitra karo Return Path. Kaya sing sampeyan sebutake, kita duwe data, hubungan industri, lan pengetahuan email ahli sing bisa mbantu para pemasar nambah penghasilan saka email kanthi nggedhekake jangkauan email, nggawe hubungan pelanggan sing luwih apik, lan ngoptimalake email kanggo nambah keterlibatan.

    • 6

      Joanna,

      Matur nuwun wis entuk wektu kanggo nggayuh. Ora diraguhi jembar, tekan, lan jejak sing Path Path wis sumebar ing industri pengiriman. Matur nuwun uga wis jelasake masalah akses data.

      Kompetisi mesthi apik, lan nggunakake toolkit 250ok kanggo ESP kita dhewe, kita pancen kesengsem karo asil kasebut. Dadi, nalika aku dadi kanca lan dadi sponsor, kita uga klien lan pangguna platform. Umpan balik platform kasebut ora bias kabeh - ora bakal menehi rekomendasi kanggo platform sing durung digunakake kanthi dhisik.

      Thanks maneh!
      Doug

  5. 7
  6. 9

    Aku kepengin ngerti babagan perbandingan rega uga. Saiki aku nggunakake 250ok, nanging aku ragu-ragu mbukak proses demo tanpa paling ora ngerti perbandingan biaya relatif antara 250ok lan jalur bali

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.