9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Iki mung mateni legitimasi kiriman iki "250ok minangka sponsor situs kita lan aku kanca apik saka pangadeg Greg Kraios"

    • 3

      Ya, aku kanca karo Greg sing duwe visi iki luwih saka sepuluh taun kepungkur lan saiki saingan karo perusahaan raksasa kanthi akeh sumber daya pemasaran. Aku bangga bisa mbantu nyebarake tembung babagan solusi sing apik tenan. Lan aku uga matur nuwun banget kanggo sponsor sing ndhukung situs iki lan mbantu aku nyedhiyakake informasi liyane kanggo para pamaca. Pengungkapan transparan lan kudu dipuji, ora dipoyoki dening komentator anonim sing wedi banget menehi jeneng asli utawa alamat email sing asli.

  3. 4

    Apa pelanggan Cert liyane ing kene sing ndeleng pamblokiran ing mitra Return Path? Lan matur nuwun kanggo transparansi, Douglas! Elinga, ora ana tumindak apik sing ora kena paukuman. 😉

  4. 5

    Douglas, matur nuwun kanggo artikel; Aku setuju manawa penting kanggo ngerti babagan pilihan sampeyan nalika milih mitra pangiriman. Aku prihatin, Nanging, sing ora bisa kanggo saiki posisi saestu adil ing comparison minangka sampeyan duwe loro hubungan profesional lan pribadi karo 250ok, minangka nyatet ing pambocoran Panjenengan. Aku uga nyathet sawetara pitakonan ing analisis Panjenengan Return Path, lan kuciwa sampeyan ora tekan kita kanggo ngisi kesenjangan kasebut. Minangka manajer pemasaran produk kanggo solusi Optimasi Email, aku mesthi - lan isih seneng - seneng mbantu sampeyan mangsuli pitakon kasebut.

    Kanggo mangsuli salah sawijining pitakonan sampeyan - ya, anggota panel Jaringan Konsumen kita pancen menehi idin kanggo Return Path kanggo ngakses data panggunaan lan keterlibatan kothak layang. Aku seneng menehi informasi luwih lengkap babagan iki yen sampeyan pengin.

    Ing Return Path, kita bangga banget karo data unik sing bisa digunakake kanggo solusi lan wawasan sing diwenehake data iki kanggo para pelanggan. Kita ngerti manawa wawasan sing didorong data penting kanggo sukses program pemasaran email, lan penting manawa para pemasar nggawe keputusan adhedhasar data saka pelanggan nyata. Kita yakin manawa para pemasar email sing pengin ngembangake program email lan ndeleng ROI sing luwih apik saka email bakal entuk manfaat saka kemitraan karo Return Path. Kaya sing wis kasebut, kita duwe data, hubungan industri, lan kawruh email pakar sing bisa mbantu para pemasar nambah revenue saka email kanthi maksimalake jangkauan email, mbangun hubungan pelanggan sing luwih apik, lan ngoptimalake email kanggo keterlibatan sing luwih apik.

    • 6

      Joanna,

      Matur nuwun kanggo njupuk wektu kanggo nggayuh. Ora mangu-mangu babagan jembar, tekan, lan jejak sing wis diluncurake ing Return Path ing industri pangiriman. Thanks kanggo njlentrehake masalah akses data uga.

      Kompetisi tansah apik, lan wis nggunakake toolset 250ok kanggo ESP kita dhewe, kita wis pancen kesengsem karo asil. Dadi, nalika aku dadi kanca lan dheweke dadi sponsor, kita uga dadi klien lan pangguna platform kasebut. Umpan balik platform kasebut ora bias - Aku ora bakal menehi rekomendasi kanggo platform sing durung dakgunakake.

      Thanks maneh!
      Doug

  5. 7
  6. 9

    Aku uga penasaran babagan perbandingan rega. Aku saiki nggunakake 250ok saiki, nanging aku ragu-ragu kanggo pindhah liwat proses demo tanpa paling ngerti comparison biaya relatif antarane 250ok lan path bali

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.