25 Tandha Sampeyan Bisa Masalah Blogging

Depositphotos 22428437 s

BloggerInspirasi dening Kiriman BittBox sing apik, Aku mutusake nulis postingan dhewe babagan masalah blogging. Mangkene 25 pratandha sampeyan yen sampeyan duwe blogging.

  1. Kanca sing paling cedhak sampeyan ngerti cara paling gampang komunikasi karo sampeyan yaiku ngirim komentar.
  2. Sampeyan ngatur maneh ruang tamu supaya bisa ngakses komputer kanthi luwih apik.
  3. Kanggo mangsuli sawetara pitakon, kadang sampeyan kudu golek blog dhewe.
  4. Sampeyan nulis kiriman kanggo kulawarga tinimbang ngomong karo dheweke.
  5. Sampeyan mbayar tagihan DSL utawa Kabel sadurunge nyewa utawa hipotek.
  6. Sampeyan ora ngerti ulang taun nanging sampeyan ngerti Technorati pangkat.
  7. Vakum keyboard bakal nyedhiyakake peneliti forensik babagan nedha bengi sajrone nem wulan kepungkur.
  8. Yen sampeyan ora bisa ngerti cara ngowahi tema, sampeyan nulis dhewe Plugin WordPress.
  9. Sampeyan ngerti Anna Nicole Smith tilar donya kanthi online.
  10. Sampeyan lega karo fitur autosave WordPress 2.1 amarga pungkasane bisa mandheg jedhing nalika ngirim.
  11. Sampeyan dadi blog kanggo kanca, kulawarga, lan kolega
  12. Sampeyan tuku jeneng domain kanggo hadiah.
  13. sampeyan duwe a akèh of kanca-kanca sing sampeyan wis tau bener ketemu utawa ora ngobrol kanggo in nyata urip.
  14. Sampeyan ngerti akronim kaya IMHO
  15. Sampeyan njaluk a Herman Miller Aeron kanggo ulang tahun sampeyan.
  16. Sampeyan kepengin ngerti iPhone sanajan sampeyan durung nate duwe Mac ing sajroning urip.
  17. Nalika takon apa sing pengin sampeyan nedha bengi, sampeyan nyaranake a restoran ing Vancouver saka John Chow - nanging sampeyan manggon ing Indiana.
  18. Blog apa wae tanpa komentar nyedhot ... kajaba kanggo Blog Seth.
  19. Kowe ngerti Ze lucu, Hugh nggambar komik apik ing kertu bisnis, lan Mark pancen bejo tenan karo bisnis pertamane.
  20. Sampeyan ngerti manawa ana komentar saka situs sing rampung karo "info" yaiku spam blog.
  21. Sampeyan ora sabar kanggo tema anyar tinimbang pindhah menyang omah anyar.
  22. Sampeyan duwe masalah turu tanpa ngirim.
  23. Sampeyan mung nginep ing hotel kanthi broadband utawa Starbucks ing 3 blok.
  24. Sampeyan ngidentifikasi awake dhewe minangka blogger tinimbang profesi sing nyata sing sampeyan bathi.
  25. Pesenan nedha bengi kalebu ctrl-t lan log in menyang Papa John iku.

21 Komentar

  1. 1

    Dhaptar sing nyengsemake nanging aku nemokake sawetara cacat.

    Kekalahan pisanan yaiku # 13 amarga sanadyan durung nate ketemu karo wong liya, kita wis kakehan ngobrol kanthi swara.

    # 16, sampeyan saiki duwe Mac, dadi iki ora ditrapake kanggo sampeyan 🙂

    Dene # 20, aku pancen wis nampa komentar saka situs .info sing sejatine dudu spam blog…

    # 23, dudu cacat nanging aku wis nemokake sawetara hotel sing duwe broadband lan nglayani Starbucks ing lobi utawa ing wilayah kasebut dheweke duwe donat gratis 🙂

  2. 3
  3. 4

    Piye! Matur suwun link ing # 13, sanajan aku nduweni kualifikasi kanggo wong liya.

    Dosa? Nalika iki digawe ing feed - aku mikir, "eh-oh ... aku wis kejiret." Sawise maca tulisan kasebut, sampeyan kenal karo aku kabeh :-)

    Matur nuwun kanggo ngguyu (lan kekancan).

  4. 5
  5. 6
  6. 8

    Lolwhmotratm *

    9 saka 25 kanggo aku… isih kudu ana pangarep-arep.

    lan

    Sampeyan kepingin iPhone sanajan sampeyan ora nate duwe Mac ing urip sampeyan.

    Iki ora mung diarani blogman lan luwih akeh babagan gigitan Applemarketingbug sing apik. (Sejatine, saben Steve Jobs nggawe presentasi, sampeyan mung duwe duwe. Kanggo editor: dina iki Apple bakal mbukak Final Cut Pro sing anyar. 🙂

    # 27 sampeyan mriksa blog luwih asring komentar tinimbang ponsel

    # 28 sampeyan ngerti versi Word Press sing paling anyar. Lan yen sampeyan mbukak blog ing versi sing luwih lawas, sampeyan bisa mbantah sawetara menit kenapa…

    Sugeng Minggu, kanca virtualku 🙂

    * Ngguyu gedhe, kepengin weruh pira aturan kasebut sing daklakoni kanggo aku

  7. 10
  8. 11
  9. 13
  10. 14
  11. 15
  12. 16

    @Thor: Sejatine, Doug lagi proses nggawe program 12 langkah iki nanging ing formulir plugin WordPress dadi luwih gampang kanggo kita kabeh sing kecanduan 🙂

  13. 17
  14. 18
  15. 19
  16. 20
  17. 21

    Aku nggoleki situs sing nyritakake babagan blogging lan ndeleng situs iki, aku seneng maca masalah 25 lan aku bakal nyoba ngindhari masalah kasebut lan ora bisa ndeleng apa sing bakal kedadeyan ..

    matur nuwun para rawuh

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.