$ 22 Milyar Apa Sampeyan Bisa Sampeyan: Akuisisi Facebook ing Perspektif

Infographic Addicit Addicit Infusion1

Bayangake manawa perusahaan sampeyan duwe akeh dhuwit, sampeyan bisa nggunakake $ 22 milyar kanggo entuk perusahaan liyane. Sanajan iki mung bisa kedadeyan ing impen paling umum, nanging kasunyatane ana ing Facebook. Ing 2013, Honduras lan Afghanistan nggawa dhuwit luwih sithik tinimbang akuisisi Facebook. 13 film blockbuster anggaran gedhe paling gedhe mung nggabungake $ 2.4B, nanging akuisisi $ 22B isih $ 8B nganti tekan regane Mark Zuckerberg $ 30B, sing kurang saka setengah $ 76B saka Bill Gates. Nanging apa maneh sing wis dituku $ 22B? Marketo ngrusak, menehi perspektif kanggo kita masarakat umum, ing infographic ing ngisor iki. Facebook-Akuisisi-Kecanduan-Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.