21 Aturan kanggo Strategi Media Sosial sing Efektif

21 aturan strategi pemasaran media sosial

Aku ora seneng tembung "aturan" nalika nerangake Pemasaran Media Sosial, nanging aku yakin kita duwe pengalaman lan studi kasus sing cukup kanggo ngerti ing endi perusahaan pancen wis nindakake tugas banget nggunakake media sosial lan bener-bener ngunekake. Infographic iki minangka tugas sing apik kanggo nyetel sawetara pangarepan lan pedoman nalika ngembangake strategi media sosial sampeyan.

Kaya liyane, ana aturan sing ora tinulis sing ana ing pemasaran media sosial. Kabeh wong kudu netepi aturan kasebut, nanging sing anyar bisa uga ora nggayuh dhasar. Mangkene 21 aturan pemasaran media sosial sing ora tinulis sing dirancang kanggo nggawe landasan sing kuat kanggo kampanye pemasaran media sosial.

Infographic digawe dening Metrik Sosial Pro, plugin WordPress sing nglacak tweets, like, pin, + 1s lan liya-liyane saka Dashboard WordPress sampeyan!

strategi-sosial-media-infographic-efektif

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Kiriman Excel, apa aku bisa nerjemahake infographic lan nerbitake?
    Aku ing wilayah sing duwe panutur Spanyol dadi luwih becik yen nganggo basa native.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.