Tren Desain Situs Web 2016 Kanggo Coba Sadurunge Nggawe Situs Sampeyan

dk new media situs 1

Kita wis ndeleng akeh perusahaan sing pindhah menyang pengalaman sing luwih resik lan luwih gampang kanggo pangguna situs web. Apa sampeyan desainer, pangembang, utawa sampeyan mung seneng karo situs web, sampeyan bisa sinau prekara cara nindakake. Ayo siyap kanggo inspirasi!

  1. Animation

Ninggalake dina web sing awal lan angel banget, yaiku gif sing sumunar, bar animasi, tombol, ikon lan hamster nari, animasi saiki tegese nggawe tumindak interaktif, responsif sing bisa ningkatake crita lan menehi pengalaman panganggo sing akeh.

Tuladha animasi sing sugih kalebu ngemot animasi, navigasi lan menu, animasi areng, galeri lan gelaran slide, animasi gerakan, gulung, lan animasi latar mburi lan video. Priksa situs iki saka Beagle, platform manajemen proposal:

Situs Web Animasi Beagle

Klik kanggo ndeleng animasi JavaScript lan CSS Beagle sing apik tenan nalika nggulung situs kasebut.

Animasi sugih uga bisa dideleng ing interaksi mikro. Contone, ing LinkedIn, pangguna bisa nglayangake kertu menyang menu pilihan sing nyembul kanthi alus, banjur milih nglumpati crita utawa njupuk tindakan liyane.

Animasi GIF (kanthi bungah?) Urip maneh, lan bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan, kalebu komedi, demonstrasi, lan uga mung kanggo dekorasi.

  1. Desain Material

Desain Material, basa desain sing dikembangake Google, gumantung karo elemen desain adhedhasar cetak — tipografi, kisi, ruang, skala, warna, lan panggunaan perumpamaan — bebarengan karo animasi lan transisi, padding, lan efek jerone kaya cahya lan bayangan menyang nyedhiyakake pengalaman panganggo sing luwih nyata, makarya, lan interaktif.

Desain Material nggunakake bayangan, gerakan, lan ambane kanggo nawakake estetis modern sing resik kanthi fokus ngoptimalake UX tanpa akeh lonceng lan wisel.

Conto desain material liyane kalebu citra pinggiran, tipografi ukuran gedhe, lan ruang putih sing disengaja.

Konsep Desain Bahan Youtube Android Desain

  1. Flat Desain

Nalika Desain Material nawakake siji pendekatan kanggo konsep minimalis, desain datar tetep dadi pilihan klasik kanggo para penyayang baris sing resik. Yaiku, desain datar asring dideleng minangka tampilan digital sing luwih realistis, asli, lan nyaman.

Jarum Spasi

Adhedhasar prinsip ruang putih, pinggiran sing ditemtokake, warna sing apik, lan gambar 2D - utawa "flat", desain datar nawakake gaya serbaguna sing asring nggunakake teknik kayata ikonografi garis lan bayangan dawa.

lander

  1. Layar Split

Paling apik digunakake yen sampeyan duwe rong bidang sing penting kanggo promosi, utawa pengin nawakake konten bebarengan karo foto utawa media, layar pamisah minangka cara anyar sing apik kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing nyenengake lan kendel.

layar pisah

Kanthi ngidini pangguna milih konten lan pengalaman, sampeyan bisa nggawe pengalaman jinis portal sing mbujuk pengunjung kanggo mlebu.

pamisah layar-samodra

  1. Nyelehake Chrome

Ora kalebu bumper krom lan dekorasi mobil klasik, "chrome" nuduhake kontainer situs web - menu, header, footer, lan wates - sing ngemot konten inti.

wektu krom

Iki bisa ngganggu, lan akeh perusahaan milih mbuwang kontainer lan nggawe tata letak sing resik tanpa wates, header, utawa sikil.

maju krom

 

  1. Lali Fold

"Ndhuwur lempitan" yaiku jargon koran kanggo sisih ndhuwur kaca ngarep koran. Amarga koran asring dilipat lan dilebokake ing kothak lan tampilan, konten sing paling apik yaiku ing ndhuwur ndhuwur kesempatan kanggo menehi kesempatan paling apik kanggo njupuk calon pamaca (lan dompet).

Desain situs web wis suwe nggunakake ide lipatan ing prinsip yen nggulung mbebayani. Nanging bubar iki, gambar lan konten layar lengkap menehi pangguna lan nyengkuyung nggulung supaya mbukak konten tambahan sing luwih jero.

winih

  1. Video Layar Lengkap

Video bisa dadi cara sing apik kanggo narik perhatian para pengunjung, lan asring uga luwih efektif tinimbang visual utawa teks. Video Looping kayata sing digunakake Apple kanggo Apple Watch minangka cara unik kanggo nyetel nada lan narik pengunjung.

DK New Media

Klik liwat kanggo ndeleng DK New MediaVideo ing kaca ngarep

Nalika nerangake desain web, akeh komponen tartamtu sing bakal didikte dening industri, ceruk, target pasar, lan konten sampeyan. Tata letak sampeyan bakal gumantung karo apa sing ditanggapi pengunjung lan apa sing paling migunani kanggo pesen sampeyan. Nanging kanthi tren iki, sampeyan bakal duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe situs web sing apik banget sing nindakake apa sing sampeyan butuhake, lan nuduhake manawa sampeyan ngerti carane ngetrapake jaman.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.