Strategi Konten, Link lan Kata Kunci kanggo SEO 2016

Strategi seo 2016

Aku sejatine sifate luwih becik saka pangowahan algoritma sawetara taun kepungkur, sithik sing dakdeleng alat optimisasi mesin telusuran lan layanan sing regane kaya biyen. Aja bingung karo pentinge SEO. Panelusuran organik isih dadi strategi sing efisien lan terjangkau kanggo entuk pengunjung anyar. Masalahku dudu medium; karo alat lan ahli ing kana isih bisa nyurung strategi sawetara taun kepungkur sing ora bisa digunakake maneh.

Lan nalika nerangake agensi, aku ora bakal nyewa agensi SEO tinimbang agensi pemasaran konten sing ngerti SEO. Iku mung pendapatku, nanging an agensi sing ngerti merek lan olahpesen, pangembangan konten multi-media, optimalisasi konversi, lan strategi media lintas-saluran (kalebu media sing entuk, duweke, mbayar lan bareng) bisa uga luwih larang nanging bakal ngasilake asil sing luwih apik.

Iku ora ateges kabeh agensi telusuran organik ora ngerti pangowahan sing kedadeyan. Infographic iki saka Dilate, 6 Strategi SEO Paling Anyar Paling Kuat 2016 Kanthi Tips lan Alat, rincian akeh strategi kasebut.

Infographic nyakup elemen SEO utama sing kudu dipertimbangkan ing 2016, sing kalebu riset tembung kunci, SEO ing kaca, SEO ing saindenging situs, situs seluler sing ramah, bangunan link 2016, pemasaran konten, & SEO seluler. Ing pungkasan uga ana sawetara pitunjuk sing migunani kanggo nuduhake ekstensi Chrome lan blog berita sing paling migunani kanggo sampeyan sajrone upaya SEO.

Yen aku nyimpulake apa sing terus ngasilake asil sing luar biasa karo para klien, aku bakal ndaftar strategi sing digunakake Dilate, nanging aku bakal ngowahi kepiye cara panggunaan lan kenapa:

  1. Keyword Research - Nganalisa strategi merek lan riset persona panuku, ngembangake situs taksonomi lan perpustakaan isi kritis.
  2. On-Page SEO - nalika unsur ing kaca SEO kritis, aku luwih nggatekake kepiye para pesaing menang golek kaca. Kaca lengkap sing duwe judhul, sub-judhul, dhaptar bulet, gambar, diagram, diagram, video lan infografis bakal menang nalika nyedhiyakake luwih akeh tinimbang pesaing sampeyan.
  3. Situs Ramah-Ponsel - maneh, ayo njupuk langkah iki luwih adoh. Kejaba bangunan situs web sing responsif, ngerti cara ngetrapake teknologi anyar kaya Kaca Ponsel sing Dipercepat bakal luwih penting. Ojok ngomong Artikel Instan Facebook lan Format Berita Apple.
  4. Link Building - Wah. Aku sengit karo tembung kasebut lan ora rumangsa yen sampeyan kepengin ngupayakake. Aku luwih seneng negesake wewenang utawa entuk-link. Peluang media sing dipikolehi liwat hubungan masarakat ora mung bakal menehi bobot rangking, nanging uga bisa digunakake kanggo target pamirsa sing pas. Aja nganti golek panggonan kanggo nemplek link lan wiwiti situs lan pengaruh sing bakal nambah jangkauan, kesadaran lan panguwasa ing industri sampeyan.
  5. Content Marketing - Pangembangan a perpustakaan isi sing nyedhiyakake regane kanggo pamirsa, dituduhake dening komunitas sampeyan, lan diakoni dening kanca-kanca minangka konten sing otoritatif minangka cara paling apik kanggo entuk pengunjung organik.
  6. SEO seluler - Layanan geografis duwe peran gedhe ing optimalisasi mesin telusuran lokal lan mesthine kudu nggawe dhaptar iki. Google nggatekake akeh lokasi pangguna telusuran, ora mung sing digoleki. Panelusuran seluler ing Indianapolis ora bakal ngasilake asil sing padha ing San Francisco (lan kudune ora).

Pesen Infographic

Aku kacepetan mesthine dadi faktor utama infographic iki amarga aku ora yakin apa-apa pengaruh gedhe tumrap rangking, prilaku pangguna, lan konversi. Situs sing cepet kritis - mula komprèsi gambar, jaringan pangiriman konten lan host cepet kabeh prekara!

Strategi SEO 2016

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.