Tren lan Prediksi Programmatic Global 2016

2016

Kita wis nulis babagan apa pariwara program program pungkasan taun pungkasan lan nindakake wawancara apik karo ahli Pete Kluge saka Adobe ing topik kasebut. Industri kasebut obah kanthi cepet. Aku ora yakin sistem tuku iklan tradisional sing mbutuhake intervensi manual kanggo optimalisasi bakal awet. Kasunyatane, belanja iklan program bisa uga ditindakake 63% pasar tampilan digital ing pungkasan taun iki miturut eMarketer.

Penggabungan ad tech lan mar tech bakal nambah ing 2016, kanthi para pemasar APAC nyadari mupangat saka target sing luwih efektif kanggo nggayuh wong sing bener, kanthi iklan sing pas, ing wektu sing tepat.

Aku bisa nambahake manawa sistem iki uga targetake panggonan sing bener kanthi target sing relevan lan geografis.

Nalika jembar pangembangan lan algoritma terus dadi luwih akurat, pemasaran program bisa dadi kemajuan. Kemampuan para pemasar nambah efisiensi upaya pemasaran tinimbang a nyemprot lan ndonga pendekatan kanggo tuku iklan massal bakal mbantu industri.

Download Infographic

Konsumen ora bakal bisa mblokir iklan yen yakin iklan iku migunani kanggo dheweke. Lan bisnis bisa nyuda biaya biaya per akuisisi, bisa uga ngganti anggaran dadi loyalitas lan retensi. Klik ing infographic kanggo ndeleng kothak cahya utawa undhuh saka MediaMath.

Tren Pariwara Programmatic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.