Kepiye Calon Presiden Nggunakake Email Marketing

Pemilu 2016

Sawetara pamilihan kepungkur, aku nggawe kesalahan nulis artikel politik ing blog iki. Aku nggawe susuh trompete lan krungu bab pirang-pirang wulan kepungkur. Iki dudu blog politik, nanging blog pemasaran, mula komentarku dakkandhakake. Sampeyan bisa ngetutake aku ing Facebook kanggo ndeleng kembang api. Mangkene, pemasaran minangka dhasar kanggo saben kampanye.

Ing kampanye iki, kita bisa ndeleng Donald Trump ngluncurake asu media tradisional kaya profesional sing sejati. Wis pirang-pirang taun dadi sorotan lan ngerti kepiye supaya wong-wong ngomong babagan dheweke. Lan ora ana sangsi sing bisa ditindakake amarga sisa calon Partai Republik kabeh padha gagal. Nalika nggawe kondhang, bisa uga ora menangake kampanye kasebut.

Email wis dadi penjaga gerbang identitas online kita. Pikirake kanthi cara iki, pinten macem-macem formulir lan layanan sing kita dhaptar kanthi input email? Iki nggawe email, yen digunakake kanthi bener, minangka salah sawijining alat pemasaran sing paling efisien ing industri apa wae, kaya sing kacetha kanthi jelas ing data survey. Nanging kanggo akeh wong, faktor-faktor kasebut uga nggawe email dadi mbuwang-mbuwang wektu lan pengaturan organisasi. Iki kok digawe Alto Mail, kanggo mbantu pangguna email kanthi gampang ngatur lan nglacak kabeh kothak layang. Marcel Becker, Direktur Produk Inti ing AOL

Kita wis ndeleng sawetara pamilihan sing ana ing ngarep marketing digital sing penting. Ing masa jabatan pertama, tim Presiden Obama nglakokake game dhasar sing nggawe database donor lan tumindak politik paling gedhe ing sejarah. Tim kampanye Bernie Sanders jelas nuladhani. Sanajan Sanders ora bakal menang utama, basis data donor dheweke ngasilake dana sing akeh banget, kanthi tambahan sithik. Lan dheweke nindakake iki nalika Hillary Clinton duwe akses menyang basis data Demokrat rada suwe sadurunge partai kasebut ngeculake kontrol kanggo loro calon kasebut.

Sorotan panggunaan Email Calon Presiden

  • Hillary Clinton nuntun paket kasebut lengganan email. 46% responden langganan kampanye email Hillary Clinton vs 39% kanggo Bernie Sanders lan 22% kanggo Donald Trump.
  • Email biasane digunakake kanggo ngumbulake dhuwit. Luwih saka setengah email kampanye calon (57%) utamane fokus ing sumbangan. 59% responden sing nglaporake nyumbang kanggo kampanye Hillary Clinton dibujuk nggawe email, dibandhingake karo 19% pendukung Donald Trump.
  • Email lan Media Sosial paling apik saluran pemasaran, Responden nglaporake email (18%) lan media sosial (19%) minangka cara sing disenengi kanggo nampa informasi kampanye.

Pemilu sing apik banget saka sudut pandang pemasaran. Nalika tarif disetujoni surem lan calon kayane kabur saka posisi sentris, tingkat respons liwat media tradisional lan digital ora ana grafik. Bakal narik banget kanggo ndeleng pengaruh saben game pemasaran calon ing wulan November. Alto Mail dilebokake infographic iki ing data.

Statistik Kampanye Pemilihan Presiden 2016

Statistik Kampanye Pemilihan Presiden 2016

Statistik Kampanye Pemilihan Presiden 2016

Statistik Kampanye Pemilihan Presiden 2016

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.