2015 Negara Pemasaran Digital

negara pemasaran digital 2015

Kita bakal ndeleng pangowahan babagan pemasaran digital lan infographic iki saka Smart Insights ngrusak strategi lan nyedhiyakake sawetara data sing cocog karo pangowahan kasebut. Saka sudut pandang agensi, kita nonton nalika akeh agensi nggunakake macem-macem layanan.

Wis meh 6 taun wiwit ngluncurake agensi, DK New Media, lan aku disaranake dening sawetara pemilik agensi paling apik ing industri sing aku butuh kanggo spesialis lan fokus keahliane. Masalah sing dakkenalake; Nanging, iki masalah karo industri. Kanthi kabeh agensi sing spesialisasine, ora ana konsultan sing nyedhiyakake strategi sakabehe babagan cara nggawe konsistensi lan kampanye multi-saluran kolaboratif sing bisa nyebabake kinerja.

Yen fokus ing perhatian ora ing media pemasaran, kita fokus karo jinis pelanggan sing dilayani. Kita ahli banget mbantu teknologi pemasaran sumber kanggo klien perusahaan uga perusahaan teknologi pemasaran komunikasi merek kanthi efektif kanggo entuk pangsa pasar. Kombinasi upaya inbound lan outbound, media tradisional lan digital, lan transaksi dolar sing luwih dhuwur nggawe agensi butik kami cukup populer ing segmen pasar iki. Kita terus fokus lan ngasilake asil karo para klien ing wilayah kasebut.

Masalah kasebut dudu keahlian ing siji wilayah - kita duwe kabeh sumber daya kanggo kasebut. Kangelan yaiku ngenali lan nyelarasake pengaruh saben saluran liyane. Mung bisa digunakake ing sak saluran lan sampeyan bakal entuk asil minimal. Nanging koordinasi ing strategi sing mbayar, entuk, dituduhake lan diduweni lan sampeyan bisa mengaruhi asil pemasaran digital kanthi drastis.

Ing infographic paling anyar, kita nuduhake pentinge pemasaran digital kanggo bisnis saiki lan teknik pemasaran digital sing dianggep efektif para pemasar. Kanggo nggawe, kita nyampurake riset paling anyar saka sumber paling apik kanggo statistik adopsi konsumen pemasaran digital kanthi asil saka laporan Managing Digital Marketing 2015 paling anyar. Iki kabentuk ing telung bagean: Gambar Global panggunaan konsumen; review babagan benchmark ing siklus siklus pelanggan RACE sing diterusake karo riset babagan teknik sing paling efektif kanggo ngatur Pemasaran Digital. Dave Chaffey, Wawasan Cerdas.

download Laporan riset gratis Smart Insight. Iki adhedhasar survey anggota Smart Insights lan Teknologi kanggo pamiarsa Marketing & Advertising 2015. Laporan kasebut nemokake pendekatan bisnis sing digunakake kanggo ngrancang lan ngatur investasi ing pemasaran digital.

2015 Negara Pemasaran Digital

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.