Nuduhake Sukses lan Gagal 2015!

2015 taun ditinjau

Wah, setaun tenan! Akeh wong bisa ndeleng statistik lan nanggapi Meh… Nanging kita ora bakal luwih seneng karo kemajuan sing digawe situs ing taun kepungkur. Rancang ulang, tambah akeh perhatian ing kiriman, wektu sing digunakake kanggo riset, kabeh bisa ngasilake. Kita kabeh nindakake tanpa nambah anggaran lan tanpa tuku lalu lintas ... iki kabeh tuwuh organik!

Ngilangi sesi saka sumber spam rujukan, iki statistik pungkasan kanggo taun suwene dibandhingake karo 2014:

  • mau munggah 14.63% kanggo 728,685
  • Lalu lintas organisme munggah 46.32% kanggo 438,950
  • pangguna munggah 8.17% kanggo 625,764
  • Tampilan halaman munggah 30.13% kanggo 1,189,333
  • Kaca saben Sesi munggah 13.52% kanggo 1.63
  • Durasi Sesi munggah 4.70% nganti 46 detik
  • Bouncing Rate mudhun 48.51% nganti 36.64%
  • Sesi Anyar mudhun 5.63% nganti 85.46%

Maneh… dudu dhuwit sithik kanggo promosi konten lan kita ngalami keterlibatan! Kanthi desain situs anyar, kita pancen fokus marang kacepetan lan responsif - lan aku yakin bisa lunas.

layar568x568Tambah newsletter email, maca feed, pengikut sosial, pamiarso webinar, pamireng podcast, lan pengamat video lan kanthi gampang tekan luwih saka sayuta profesional saben taun ing publikasi iki.

Thanks kanggo kemitraan karo BlueBridge, kita uga entuk aplikasi seluler kelas internasional sing diupdate kanthi otomatis nalika ngasilake konten liwat kabeh saluran.

Kita duwe kemitraan sing luar biasa Edge Radio Web produksi podcast lan pengin nggedhekake jangkauan taun iki amarga kita mbukak sing anyar studio podcast ing kutha Indianapolis ing kantor kita. Saiki, yen duwe pimpinan ing kantor, kita bisa lungguh lan nyathet! Lan kita entuk Skype nganggo kabel langsung menyang mixer kanggo jarak jauh.

Sawetara Gagal

Yen sampeyan wis maca aku, sampeyan bakal ngerti aku uga nuduhake kegagalan. Mungkin sing paling gedhe yaiku ngluncurake direktori layanan. Visi kita karo publikasi yaiku yen sampeyan ngunjungi artikel ing situs iki, sampeyan bisa langsung pindhah menyang produk utawa njaluk pitulung saka panyedhiya layanan sing berkualitas. Kita ngluncurake direktori layanan, nandur modal sethithik, lan langsung mandheg. Ora dikatutake manawa kita pancen ora duwe cara nggabungake menyang situs kasebut. Kita lagi nggarap wiwitan liyane saiki supaya bisa kedadeyan. Tanpa fokus, anggaran, utawa tenaga kerja, ora ana kemungkinan manawa bisa diluncurake kanthi sukses. Nanging kita bakal tekan kana!

Kita uga nindakake sawetara pangembangan utama kanggo nggabungake whitepaper menyang ajakan tumindak ing situs kasebut. Iki bakal menehi kesempatan marang para pamiarsa supaya bisa ndeleng ringkesan ing postingan banjur pindhah menyang laporan sing jero. Kita langsung nyurung integrasi lan langsung nemoni masalah wektu entek. Kita isih yakin iki fitur sing luar biasa, nanging kudu digunakake ing backburner nalika ngupayakake pangembangan ngarep.

Liyane kanggo Ayo

Kaya biasane, coba matur suwun karo sponsor ing ngisor iki lan dhukungan kanthi cara apa wae! Lan wenehake kepiye sampeyan mikir bisa nambah publikasi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.