Apa Strategi Pemasaran Konten 2015 Sampeyan Meliputi Tren Iki?

Tren pemasaran konten 2015

Content Marketing minangka target tren pemasaran digital kanggo 2015, banjur Big Data, Email, Otomatisasi Pemasaran lan Seluler. Ora nggumunake, prioritas kasebut dibayangke ing agensi sing wis akeh Big Data proyek sing wis digawe kanggo penerbit online utama. Big Data dadi kabutuhan mung amarga volume lan kecepatan data sing dikumpulake lan dianalisis kanggo prédhiksi lan nglaporake kinerja upaya pemasaran konten.

Bisnis saka kabeh pasar lan vertikal nggawe rencana konkrit kanggo ningkatake upaya pemasaran konten, kaya para pemasar B2B sing nambah anggaran pemasaran konten lan nggawe konten luwih akeh tinimbang sing sadurunge. Malah merek utama uga gabung, kanthi 69% terus nambah produksi konten lan bakal terus ditindakake ing taun 2015. Jomer Gregorio, CJG Digital Marketing

CJG ngenali 8 Tren Pemasaran Konten sing wis umum digunakake ing strategi pemasaran konten taun iki:

  1. Konten Pemasaran bakal luwih akeh target lan pribadi.
  2. Pemasaran Konten bakal nggunakake luwih akeh panempatan mbayar.
  3. Pemasaran Konten bakal nggunakake luwih akeh otomatisasi pemasaran.
  4. Pemasaran Konten bakal nggunakake luwih akeh panulis profesional.
  5. Pemasaran Konten bakal luwih fokus Distribusi.
  6. Pemasaran Konten bakal omah-omah sosial media marketing.
  7. Pemasaran Konten bakal cepet pemasaran seluler.
  8. Pemasaran Konten bakal dadi supernova kanthi crita visual.

Tren Pemasaran Konten 2015

2 Komentar

  1. 1

    Mangkene panjelasan sing apik banget babagan tren pemasaran konten saiki. Kayane strategi pemasaran wolung konten iki migunani kanggo kita lan saiki lagi penting banget kanggo pemasaran apa wae. Lan uga perwakilan grafis Info diwenehake kanthi apik. Matur nuwun kanggo artikel sing apik!

  2. 2

    Ora diraguhi manawa konten minangka bahan bakar situs web sampeyan mula kudu priksa manawa nggunakake bahan bakar berkualitas kanggo mbukak situs web kanthi lancar. Kaya iki, ing kene sampeyan wis nerangake kabeh aspek pemasaran konten kanthi tren paling anyar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.