Apa Strategi Pemasaran Konten 2015 Sampeyan Meliputi Tren Iki?

Tren pemasaran konten 2015

Content Marketing dadi target tren pemasaran digital kanggo 2015, banjur Big Data, Email, Otomatisasi Pemasaran lan Seluler. Ora nggumunake, prioritas kasebut dibayangke ing agensi sing wis akeh Big Data proyek sing wis digawe kanggo penerbit online utama. Big Data dadi kabutuhan mung amarga volume lan kecepatan data sing dikumpulake lan dianalisis kanggo prédhiksi lan nglaporake kinerja upaya pemasaran konten.

Bisnis saka kabeh pasar lan vertikal nggawe rencana konkrit kanggo ningkatake upaya pemasaran konten, kaya para pemasar B2B sing nambah anggaran pemasaran konten lan nggawe konten luwih akeh tinimbang sing sadurunge. Malah merek utama uga gabung, kanthi 69% terus nambah produksi konten lan bakal terus ditindakake ing taun 2015. Jomer Gregorio, CJG Digital Marketing

CJG ngenali 8 Tren Pemasaran Konten sing wis umum digunakake ing strategi pemasaran konten taun iki:

  1. Konten Pemasaran bakal luwih akeh target lan pribadi.
  2. Pemasaran Konten bakal nggunakake luwih akeh panempatan mbayar.
  3. Pemasaran Konten bakal nggunakake luwih akeh otomatisasi pemasaran.
  4. Pemasaran Konten bakal nggunakake luwih akeh panulis profesional.
  5. Pemasaran Konten bakal luwih fokus Distribusi.
  6. Pemasaran Konten bakal omah-omah sosial media marketing.
  7. Pemasaran Konten bakal cepet pemasaran seluler.
  8. Pemasaran Konten bakal dadi supernova kanthi crita visual.

Tren Pemasaran Konten 2015

2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka panjelasan sing apik banget babagan tren pemasaran konten saiki. Aku mikir strategi pemasaran konten wolung iki migunani kanggo kita lan saiki kabeh iki paling penting kanggo marketing apa wae. Lan uga perwakilan Info-grafis diwenehi apik banget. Matur nuwun kanggo artikel sing apik!

  2. 2

    Ora diragukan manawa konten minangka bahan bakar situs web sampeyan, mula sampeyan kudu nggawe manawa nggunakake bahan bakar berkualitas supaya situs web bisa mlaku kanthi lancar. Kaya iki, sampeyan wis nerangake kabeh aspek marketing konten kanthi tren paling anyar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.