10 Komentar

  1. 1

    Seneng grafis! Saiki bareng karo pandherekku! Media sosial saiki digunakake saiki, nanging aku isih gumun yen akeh sing nindakake kanthi cara sing salah. Penting lan kudu ngupayakake wektu kanggo nindakake riset lan maca babagan pemasaran media sosial kanggo mesthekake yen rampung kanthi cara sing bener!

    • 2

      Matur nuwun Brandon! Kanthi hormat - Aku ora yakin cara "bener" utawa "salah" nggunakake media sosial minangka perusahaan. Aku ndeleng sawetara sing mung iklan tweet lan diskon - nanging entuk sawetara rega panebusan, mula aku sapa sing bakal ngadili? Aku mikir saben perusahaan kudu nyoba lan ndeleng apa sing cocog kanggo dheweke lan para pamirsa.

  2. 3
  3. 4
  4. 5
    • 6

      Aku ora ngerti yen aku setuju kabeh. Yen pelanggan ngerti manawa ana insentif supaya tetep ora suwe, mesthi bakal tetep tetep karo sampeyan. Umume perusahaan nggawe sebaliknya. Dheweke diskon kanggo pelanggan anyar lan banjur nambah biaya pelanggan sing ana… sing dadi insentif.

  5. 7
  6. 8
  7. 10

    Dina iki, media sosial dadi mesin telusuran liyane sing pangguna nggoleki informasi lengkap babagan produk utawa layanan kasebut. Malah Merek Bigger uga fokus kanggo nambah kehadiran online ing Media Sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.