2014 Negara Pemasaran Digital

Pemasaran digital negara 2014

Kita wis nuduhake sawetara infografis ing 2014 - Tren lan Prediksi Pemasaran Digital, Tren Pemasaran Konten, Daftar Keinginan Pemasaran Bisnis Cilik lan Ramalan Media Sosial. Wong-wong ing WebMarketing123 survey babagan 500+ pemasar babagan target lan tantangan digital paling utama kanggo ngerteni apa sing lagi sukses, apa sing ora, lan apa sing bakal direncanakake ing taun 2014.

Download salinan gratis Tahunan kaping 3 Laporan Pemasaran Digital saiki.

DMR-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.