Daftar Keinginan Pemasaran Bisnis Cilik 2014

2014 wishlist smb

Apa bisa dadi taun 2014 kita kabeh mandheg nguber obyek sing mengkilap lan bali menyang strategi pemasaran sing dicoba lan sejatine? Bocah, muga-muga… kita ndeleng akeh perusahaan ngoyak tren gila ing sawetara taun kepungkur. Nganti anggarane garing lan ora ana asil, mula pungkasane dheweke nelpon. Ana akeh banget sing bisa dietung lan wetengku nonton sawetara perusahaan teknologi lan agensi sing nggawe sampah lan njupuk ton dhuwit saka anggaran bisnis cilik sing jujur.

Miturut j2 Survei Prakiraan Global:

  • 28.16% pengin nambah online, kayata nyiyapake situs web utawa toko online.
  • 23.61% pengin nganggo otomatisasi email marketing supaya bisa nggayuh pelanggan kanthi gampang lan efisien.
  • 20.52% pengin nggunakake email kanggo menehi inspirasi kanggo rujukan lan nuduhake ing jaringan sosial.
  • 13.76% pengin ngetrapake praktik paling apik kanggo pemasaran seluler kanggo ngoptimalake email lan situs web.
  • 11.05% pengin njamin upaya pemasaran email ora rampung ing filter spam utawa tab Gmail.

Aku penasaran ing endi strategi pemasaran video lagi sinau. Yen ana panemuku, ana bisnis cilik saiki bisa langganan sawetara layanan pemasaran video sing terjangkau kanggo pesen. Iki bakal mbantu dheweke saingan karo anggaran sing luwih gedhe tinimbang sing padha lan bisa menang.

2014_wish_lists

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.