Prediksi 2014 kanggo Tren Web Seluler

Prediksi web seluler 2014

Yen 2013 minangka taun konten lan seluler, bisa uga taun iki minangka taun konteks. Yaiku, nyelehake konten kanthi fisik ing ngarep pangguna kapan lan ing endi wae dibutuhake. Kita ora mung ngomong babagan telusuran, nanging uga ngobrol babagan push message lan integrasi pihak katelu.

Infographic saka Netbiscuits iki nggawe prediksi kasebut. Adopsi smartphone terus saya tambah, nyedhiyakake kapabilitas geolokasi sing luwih kenceng lan nambah jumlah piranti sing gegandhengan kanggo ndeteksi lan komunikasi.

Kita bisa ngarepake permintaan sing luwih gedhe kanggo pengalaman sing disesuaikan banget sing prioritasake konteks pangguna sing tepat. Minangka salah sawijining tantangan paling gedhe sing diadhepi merek ing 2014, gerakan siji iki dhasar bakal goyangake babagan carane organisasi kudu sesambungan karo para pelanggan. Merek wis ora duwe mung perusahaan. Dheweke dadi kebiasaan karo wong sing milih bisa sesambungan, lan ing pungkasan taun 2014, iki kudu luwih apik tinimbang sadurunge.

Netbiscuits-2014-Web-Prediksi-kanggo-the-Mobile-Web-Infographic

Download laporan kasebut dina iki kanggo maca rekomendasi Netbiscuit kanggo keterlibatan web multi-saluran sing efektif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.