25 Statistik Pemasaran Seluler kanggo taun 2014 sing Paling penting

statistik seluler 2014

Kita kudu ngupayakake tata letak seluler lan nggawe pangaturan saben wulan kanggo nambah tampilan situs. Ora gampang diwenehi kabeh tampilan ukuran sing beda-beda ing piranti, nanging pangembangan lalu lintas seluler terus ngluwihi pertumbuhan desktop dadi ngerti yen investasi gedhe. Ora ana sing luwih frustasi tinimbang ngeklik link lan mlebu ing kaca sing ora bisa diwaca nalika ana ing smartphone utawa tablet.

Telpon 2014 taun sing ditindakake mobilitas perusahaan. Organisasi pancen kudu nggoleki strategi pemasaran seluler kanggo nggayuh jangkauan. Kanthi adopsi cepet iki saka BYOD, kesempatan tambah akeh kanggo para pemasar lan panyedhiya teknologi. Nggabungake macem-macem alat kayata komputasi awan lan data gedhe mbantu bisnis entuk manfaat saka pendekatan fokus mobilitas sing anyar. WebDAM

Pemasaran seluler ing Amerika Serikat wis siyap kanggo ngasilake dodolan $ 400 milyar ing taun 2015, nganti $ 139 milyar ing taun 2012. Yen sampeyan durung mikirake strategi sampeyan, sampeyan wis ilang papan lan kudu nggabungake situs seluler, aplikasi, olahpesen teks, lan promosi kanggo narik kawigaten prospek utawa manungsa waé nalika lagi aktif. Infographic paling anyar WebDAM nampilake 25 statistik menarik babagan tren seluler saiki, pangsa pasar seluler, tuwuhing panggunaan seluler lan liya-liyane.

mobile-lanskap-2014

One comment

  1. 1

    Hai Douglas, infografis sing apik. Mesthi bakal pengaruhe akeh para pemasar lan strategi, amarga peran pemasaran seluler dadi penting banget, lan ing ngisor iki ana tokoh sing bisa mbuktekake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.