Pangowahan ing Anggaran Marketing 2014

Depositphotos 35501647 s

Econsultancy wis dirilis Laporan Anggaran Pemasaran 2014 ing hubungan karo Tanggepan. Dheweke wis nyedhiyakake iki infographic lengkap ing asil data survey.

Pemasar (60%) luwih bisa nambah anggaran pemasaran umume kanggo taun ngarep tinimbang kapan wae wiwit diluncurake Laporan Anggaran Pemasaran kaping pisanan nalika krisis ekonomi paling dhuwur.

Luwih saka 600 perusahaan (umume UK), melu riset iki, sing awujud survey online antarane Desember 2013 nganti Januari 2014.

Pemasaran-Anggaran-2014-Infographic