Tren Pemasaran Media Sosial Liburan 2014

Pemasaran media sosial preinan 2014

Katon yen iki bakal dadi musim liburan sing gedhe banget kanggo Facebook, ing endi 92% saka pemasar ngarepake mbuwang mayoritas anggaran pemasaran sosial! Secara total, konsumen diarep-arep mbuwang luwih 8% taun iki tinimbang taun kepungkur - $ 650 milyar. Lan para pemasar pancen ndeleng sosial minangka sumber utama kanggo nggedhekake pasar!

Musim pemasaran Holiday 2014 wis meh teka! Yen sampeyan kaya kita, sampeyan wis siyap ngrancang kampanye preinan. Dadi, kenapa ora mundur sawetara lan mikir apa sing dipikirake para pemasar liyane kanggo musim liburan ing sosial? Sinau babagan endi sing diinvestasikan para pemasar, jaringan apa sing muncul minangka pemain listrik, target utama kanggo para pemasar lan liya-liyane. Rob Manning, Offerpop

Offerpop nggunakake infographic iki kanggo miwiti program email anyar sing bisa ditindakake para pemasar mlebu lan entuk inspirasi pemasaran mangsan ing kothak mlebu. Seri konten gratis bakal nyedhiyakake tips lan tren digital lan sosial sing kudu sampeyan ngerteni kanggo Black Friday lan liya-liyane. Goleki infografis, laporan riset, rencana pemasaran, golek buku, lan liya-liyane, suwene taun.

Pemasaran Media Sosial 2014 kanggo Preinan