Laporan Konversi Formulir 2014: Tolok ukur lan Nambah Konversi Formulir Sampeyan

formulir optimasi konversi

Kita wis kekancan lan penggemar (lan afiliasi) Formstack wiwit diterbitake publikasi iki. Ana akeh ilmu ing perusahaan kasebut lan dheweke terus peduli karo para pelanggan lan ngasilake asil sing apik. Dheweke mung nerbitake sawetara temuan sing apik tenan nalika nggoleki lan nganalisa konversi menyang luwih saka 400,000 pelanggan lan mayuta-yuta pengajuan formulir.

Kanggo rincian lengkap, downloadFormstack 's Laporan Konversi Formulir 2014. Laporan kasebut minangka kompilasi data sing nyakup informasi babagan pangguna sing ngrampungake formulir. Saka dawa formulir sing optimal nganti sing paling apik ngirim salinan tombol kanggo digunakake, muga-muga sampeyan bisa nggunakake data iki kanggo nggawe formulir kaya sing paling gampang dikirim lan bisa promosi ing endi wae para pelanggan lan petunjuk.

Tembung kunci kanggo nggunakake, insentif kanggo nawakake, tingkat konversi rata-rata, jumlah kolom formulir, lan panggunaan sosial lan seluler kabeh nyebabake kemampuan sampeyan njupuk konversi ing formulir. Bisnis lan konsumen tenggelam njaluk informasi, mula kemampuan ngoptimalake formulir sampeyan penting banget supaya sampeyan bisa entuk intelijen sing dibutuhake kanggo mbantu pelanggan utawa konversi sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis! Mangkene pratinjau sawetara metrik utama sing ditemokake ing laporan:

konversi-formulir-optimalisasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.