Peta Situs Pemasaran Digital 2014 sampeyan

roadmap pemasaran digital

Kadhangkala luwih gampang mung ngetutake garis sing titik nalika nggoleki supaya marketing digital seimbang lan lengkap. Infographic iki, muji saka Loro Legit, tujuane kanggo nglakoni. Mlaku liwat a roadmap pemasaran saka ngarsane web, seluler, e-commerce, inisiatif outbound, inbound, konten lan media sosial.

Siji elemen sing ilang ing infographic iki yaiku kemampuan kanggo kabeh strategi supaya bisa kerja bareng. Contone, nggunakake marketing konten kanggo nggawe newsletter sing dioptimalake kanggo piranti seluler. Iki ora ditemtokake ing infographic iki nanging kabutuhan mutlak yen sampeyan pengin nggunakake email kanthi lengkap lan njamin manawa email sampeyan diwaca kanthi bener. Aku wis nulis sadurunge modern konsultan media digital luwih dadi konduktor, ngimbangi volume saben strategi kanggo nggawe musik sing manis lan manis!

Luwih asring ora, kita nemokake manawa kunci pemasaran kanthi apik ora nindakake kabeh… nyeimbangkan kombinasi strategi, nambah pengaruh kanthi cara kerja bareng, lan ngerti sepira strategi sing kudu diwiwiti kanggo nggedhekake asil. Ngandika - iki isih minangka dhaptar priksa sing apik kanggo mesthekake lan ora bakal ilang apa-apa! Infographic iki uga nyedhiyakake sawetara statistik ing ngisor iki tren pemasaran digital.

Peta Situs Pemasaran Digital 2014

2014-digital-marketing-roadmap

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.