2014: Taun Pengalaman Pelanggan

pengalaman pelanggan

Muga-muga saben taun minangka taun pengalaman pelanggan kanggo saben perusahaan, apa ora? Aku ngerti iku dudu judhul sing durung dingerteni. Biyen aku wis ujar manawa layanan pelanggan saiki dadi inti kanggo strategi sosial saben perusahaan. Amarga kecenderungan alami konsumen kanggo nuduhake lan riset informasi online babagan produk sing digunakake, perusahaan sing digarap lan merek sing disenengi utawa frustasi, strategi media sosial saben perusahaan bisa rusak banget utawa luwih apik dening pengalaman pelanggan. liwat Internet.

Nalika platform sosial tuwuh lan berkembang ing taun 2014, semono uga jumlah sing diucapake lan dituduhake pelanggan ing media sosial. 2014 pancen ora bisa ditolak taun pengalaman pelanggan lan iki kabeh ditambah karo media sosial. Ing infographic iki, kita bakal ngrembug kenapa saiki wayahe nggunakake intelijen sosial kanggo nyampurnakake pengalaman pelanggan lan carane sampeyan bisa tumindak.

Konversi gegandhengan karo pilihan emosional sing ditindakake konsumen utawa bisnis yen dheweke percaya yen nggawe keputusan tuku sing apik. Amarga layanan pelanggan minangka faktor kepercayaan nomer 1, sampeyan kudu duwe pengalaman pelanggan sing apik supaya bisa nggayuh, nemokake lan narik pelanggan kanthi online.

CustomerXperience_info

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.